Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Sisifo Tafellamp

Artemide Sisifo Tafellamp

€729,00
Artemide Sisifo Tafellamp, bekijk ook de 3D foto. . Artemide verlichting voor de beste prijs. Lucente is officieel dealer van Artemide. Lucente ook voor lichtadvies.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Sisifo tafellamp

De tafellamp combineert de behoeften voor visueel comfort en ambient lighting omgevingslicht.
De Sisifo is gemaak van de volgende materialen: kop en cilindrische basisstuk in geëxtrudeerde aluminium instelbare stuurpen in verchroomd messing, Elise S1 diffuser in PMMA.
Specificaties: de centrale Hevelbuis garandeert maximale vrijheid bij de aanpassing van het licht met minimale beperkingen als gevolg van de geringe omvang van de basis, waardoor het gebruik ervan op zowel grotere en kleinere oppervlakken.
De iconische fl op diffusor kan worden gekanteld in alle richtingen, dit geeft warm ontspannend licht toe te passen  in elke omgeving. Licht controlesysteem: touchdimming bij aanraking dimmen: LED bron zal aan/uitschakelen en dimmen.

Lichtbron Led 13,5W 3000K.
5 jaar garantie

Ontwerp van Scott Wilson

Scott Wilson is een Amerikaans ontwerper en ondernemer en de ontvanger van de prestigieuze Smithsonian Cooper-Hewitt National Design Award. Hij is de oprichter van MINIMAL, een in Chicago en San Francisco gebaseerde product design en merk incubatie Agentschap. Best bekend voor zijn storend benadering van design en bedrijf, Wilson veranderde het gezicht van ondernemingszin wanneer hij gelijktijdig een beweging leidde tot het wereldwijde crowdfunding en wearables in 2010, het verhogen van $1m in 30 dagen voor zijn LUNATIK horloge project. Hij en zijn MINIMALE team zijn de gezamenlijke creatieve kracht en initiatiefnemer achter veel van de hedendaagse meest succesvolle spel-veranderende producten en ervaringen. Zijn speelveld varieert sterk van technologie, medische en consumentenproducten tot lifestyle, meubelen en omgevingen. Een meester van het evenwicht tussen de rationele en het emotionele, het kruispunt van technologie en kunst, alsmede zakelijke en de behoeften van de consument, Wilson onderhoudt een hand op benadering, zijn vaardigheden naadloos verschuiven van die van de uitvinder, ontwerper, Verteller, strateeg, ondernemer en ingenieur. Een ontwerper van de Top 100 van TIME Magazine, Wilson onlangs uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke ontwerpers van Fast Company en een hun meest creatieve mensen in het bedrijfsleven.

Sisifo