Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Tolomeo Mini Led

Artemide Tolomeo Mini Led

€267,00
De bekende burolamp van Artemide alleen in een kleinere uitvoering met dezelfde functionaliteiten en verstelbaarheid. Gratis bezorgd met 5 jaar Artemide garantie.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Tolomeo Mini Led bureaulamp

De bekende burolamp van Artemide alleen in een kleinere uitvoering. Dezelfde functionaliteiten en verstelbaarheid. Uitgevoerd met ledlichtbron.Lichtbron max. 1 X 10W Led warm white 3000K, 350lm. Ideaal voor computer werkzaamheden betere UGR waarde. Kleur glanzen aluminium. Dimbaar. Tolomeo Mini. Designer Michele de Lucchi, Giancarlo Fassina.

Tolomeo mini LED uitvoeringen

De Tolomeo Led is leverbaar met 4 verschillende lichtbronnen:

Tolomeo Led 10W Led dimbaar op de kop is nu leverbaar met een warme 2700K lichtkleur en een koelere 3000K lichtkleur. Het vermogen van de led is 10W en dimbaar en schakelbaar op de kop.

Tolomeo Led 10 W met aanwezigheids detector. Zodra u achter het bureau of werkplek plaats neemt gaat de Tolomeo Led automatisch aan en ook weer uit en is nu ook leverbare met een warme 2700K lichtkleur en een koelere 3000K lichtkleur.

Daarnaast kan je voor je eigen manier van bevestiging kiezen. De bureauvoet of bureau doorvoer of bureauklem moeten apart besteld worden.

  • Voetplaat
  • Bureau bevestiging door het blad
  • Bureauklem