Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel 25 wall led

25 wall led

€239,00
TossB Design voor de beste PRIJS. Officieel dealer TossB. Gratis thuisbezorgd.100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met TossBvoor uw woning of bedrijf.
3 werkdagen
Beschrijving
TossB 25 wall Led
Design by alain monnens
De “25°” is een wand- en plafond opbouwarmatuur met Ledlichtbron 4W. De vorm is het resultaat van een aantal eenvoudige sneden in aluminium profielenonder een hoek van 25°. Dankzij de discrete positie van de lichtbron wordt het lichtdiffuus en onder verschillende hoeken op de wand geprojecteerd.
Wanneer verschillende armaturen op een wand worden bevestigd, ontstaat een spel van open en gesloten volumes, van licht en schaduw.
Alle versies zijn 360° draaibaar. Verkrijgbaar in de volgende kleuren: geborsteld aluminium, grijs, wit en zwart gelakt.
TECHNICAL DATA
lamp type LED
colour temp. 2700K
max. watt 4W
voltage 230V

rotation 360°
lengte 100 mm
Breedte 88 mm
Hoogte 130 mm
TossB
Wanneer TossB haar verlichtingarmaturen ontwerpt, de unieke plek die door het licht in beslag genomen in ons leven en de invloed daarvan op ons gevoel van welzijn beschouwd het merk dit als zeer cruciale elementen. Vele aspecten die een rol spelen in de ontwikkeling van verlichtingarmaturen, welke altijd concreet kan niet worden gedefinieerd en zijn soms niet gemakkelijk waarneembaar. Functionele en technische functies kunnen niet worden onderschat. Zorgvuldige productie en ontwerp garandeert een tijdloos en duurzaam productenn van TossB.
25 wall.