Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Brace wall LED

Brace wall LED

€249,00
TossB Design voor de beste PRIJS. Officieel dealer TossB. Gratis thuisbezorgd.100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met TossBvoor uw woning of bedrijf.
3 werkdagen
Beschrijving
TossB Brace Wall LED
Design by alain monnens
De ‘brace’ heeft een strak design met de dikke geplooide aluminium plaat als basiselement voor de volledige familie, van wand-, hang- tot spotarmatuur. Door de keuze uit verschillende lichtbronnen heeft dit model zeer veel toepassingsmogelijkheden. Waardoor de ‘brace’ zowel in een privéwoning als in een professionele omgeving perfect tot zijn recht komt.
TECHNICAL DATA
Lamp type LED 8W+4W
Kleurtemperatuur 2700K
Gear incorporated
Breedte 200 mm
Diepte 90 mm
Hoogte 75 mm
TossB
Wanneer TossB haar verlichtingarmaturen ontwerpt, de unieke plek die door het licht in beslag genomen in ons leven en de invloed daarvan op ons gevoel van welzijn beschouwd het merk dit als zeer cruciale elementen. Vele aspecten die een rol spelen in de ontwikkeling van verlichtingarmaturen, welke altijd concreet kan niet worden gedefinieerd en zijn soms niet gemakkelijk waarneembaar. Functionele en technische functies kunnen niet worden onderschat. Zorgvuldige productie en ontwerp garandeert een tijdloos en duurzaam productenn van TossB.
Brace wall LED