Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Hoola 60

Hoola 60

€569,00
TossB Design voor de beste PRIJS. Officieel dealer TossB. Gratis thuisbezorgd.100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met TossB voor uw woning of bedrijf.
Levertijd is 10 werkdagen
Beschrijving

Toss B Hoola 60 hanglamp

Met zijn zeer licht en minimalistisch ontwerp creëert hoola een archetypische lichte cirkel. Het zachte licht is naar boven en naar beneden gericht terwijl de zeer efficiënte led-licht lijnen samen met de vorm van de lamp. Hoola is beschikbaar in de 60, 100 cm en 140cm doorsnede. Hoola zullen een echte eyecatcher worde als de verschillende diameters worden gecombineerd. Het kan worden geregeld in de horizontale, schuine of zelfs verticale posities. De lampen kunnen plaats dicht bij een plafond, in vrije open ruimtes of verticaal langs de muur. De Hoola is leverbaar in de kleur wit en zwart. Lichtkleuren 3000K, 2700K en 2400K. De Hoola serie is ook dimbaar leverbaar.

Design by Jos Muller

Jos Muller werd geboren in's-Hertogenbosch (NL). Hij heeft een achtergrond in de elektronica en als een industrieel ontwerper aan de Design Academy Eindhoven cum laude behaalde. Na een carrière in de computerindustrie als industrieel ontwerper en manager R&D begon hij zijn eigen ontwerpstudio in 2005. Naast het ontwerpen van tuinmeubilair, brand kachels voor gebruik binnenshuis en buitenshuis, die hij is gespecialiseerd in led-verlichting design en werkt als consultant en in de oprichting van zijn eigen ontwerpen van led-verlichting. "De vorm en functie te harmoniseren met de look en feel zijn de elementen die ik zoek in mijn ontwerpen".

TECHNICAL DATA
Lamp Led
Wattage 36W
Voltage 230V
Breedte 600 mm
Diepte 600 mm
Hoogte 25 mm

TossB
Wanneer TossB haar verlichtingarmaturen ontwerpt, de unieke plek die door het licht in beslag genomen in ons leven en de invloed daarvan op ons gevoel van welzijn beschouwd het merk dit als zeer cruciale elementen. Vele aspecten die een rol spelen in de ontwikkeling van verlichtingarmaturen, welke altijd concreet kan niet worden gedefinieerd en zijn soms niet gemakkelijk waarneembaar. Functionele en technische functies kunnen niet worden onderschat. Zorgvuldige productie en ontwerp garandeert een tijdloos en duurzaam productenn van TossB.

Hoola 60