Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel TossB Celine

TossB Celine

€169,00
TossB Design voor de beste PRIJS. Officieel dealer TossB. Gratis thuisbezorgd.100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met TossB voor uw woning of bedrijf.
3 werkdagen
Beschrijving
Celine Plafondlamp
Gestileerde wand- en plafondlamp met de keuze uit een geborstelde roestvrijstalen reflector voor een warme lichtweerkaatsing of een reflector van geanodiseerd aluminium met een hoger rendement. De cilinder waarin de lamp behuisd is, kan worden gedraaid voor direct of indirect licht.
Design by michel vyvey
Michel vyvey Michel Vyvey werd geboren in Diksmuide (BE) en studeerde af in Oostende als industriële wetenschapper. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen bedrijf en geeft verlichting advies. Zijn tijdloos en minimale ontwerpen met harmonieuze proporties zijn vaak geïnspireerd door de natuur. Zijn toekomstige plan is het creëren van artistieke verlichting installatie.
TECHNICAL DATA
Lamp halogeen
Wattage 120W
Voltage 230V
Breedte 250 mm
Diepte 300 mm
Hoogte 186 mm
TossB
Wanneer TossB haar verlichtingarmaturen ontwerpt, de unieke plek die door het licht in beslag genomen in ons leven en de invloed daarvan op ons gevoel van welzijn beschouwd het merk dit als zeer cruciale elementen. Vele aspecten die een rol spelen in de ontwikkeling van verlichtingarmaturen, welke altijd concreet kan niet worden gedefinieerd en zijn soms niet gemakkelijk waarneembaar. Functionele en technische functies kunnen niet worden onderschat. Zorgvuldige productie en ontwerp garandeert een tijdloos en duurzaam productenn van TossB.
Celine