Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Fly Big

Fly Big

€169,00
TossB Design voor de beste PRIJS. Officieel dealer TossB. Gratis thuisbezorgd.100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met TossB voor uw woning of bedrijf.
3 werkdagen
Beschrijving
Tibo Fly Big Led wandlamp
Fly is een eigentijdse wandlamp uitgerust met LED. Deze lamp beschrijft een iconische V-vorm en oogt – zoals de naam het beschrijft – licht en luchtig. Naast de klassieke toepassing kan de fly ook op een speelse manier gebruikt worden. Deze wandlamp bestaat in 2 formaten en is in verschillende kleuren te verkrijgen.
Design by peter van de water
Peter van de Water werd geboren in Mierlo (NL) in 1969. Hij studeerde in architectuur en interieur op de Academie voor Art St. Joost in Breda. In 2000 begon hij zijn eigen bedrijf gespecialiseerd in interieur- en meubelontwerp. Peter van de Water is gericht op het creëren van communicatieve en kwalitatieve ontwerpen en hij gelooft dat eenvoud en verrassing is gelijk aan de kwaliteit. Zijn ontwerpen zijn geproduceerd door verschillende meubels labels.
TECHNICAL DATA
Lamp Led lichtkleur 2700K
Wattage 4,8W
Voltage 230V
Breedte 265 mm
Diepte 77 mm
Hoogte 175 mm
TossB
Wanneer TossB haar verlichtingarmaturen ontwerpt, de unieke plek die door het licht in beslag genomen in ons leven en de invloed daarvan op ons gevoel van welzijn beschouwd het merk dit als zeer cruciale elementen. Vele aspecten die een rol spelen in de ontwikkeling van verlichtingarmaturen, welke altijd concreet kan niet worden gedefinieerd en zijn soms niet gemakkelijk waarneembaar. Functionele en technische functies kunnen niet worden onderschat. Zorgvuldige productie en ontwerp garandeert een tijdloos en duurzaam productenn van TossB.
Fly Big