Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide "O" IN Floor vloerlamp

Artemide "O" IN Floor vloerlamp

€1.199,00
Stukprijs: €0,00 /
Deze slanke zwarte "O" IN heeft een doorsnede van 90cm en kan je zowel binnen als buiten neerzetten
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide "O" IN vloerlamp

De eerste "O" van Artemide was een buitenlamp. Nu is de vloerlamp ook beschikbaar als binnenlamp en verkrijgbaar in de standaard optie en een bedienbaar met de App van Artemide. 

  • Inclusief lichtbron
  • 3000K
  • 43W
  • 1559lm
  • Aluminium en silicone

Artemide over de "O" 

"O" is een essentieel element welke wanneer uitgeschakeld, de natuur omlijst en perspectieven suggereert, een onopvallend object in de ruimte dat de milieubalansen niet verandert. De gecontroleerde en comfortabele lichtemissie kan worden aangepast met sensoren en met de Artemide-app om een ​​gerichte werking te garanderen, waardoor verspilling wordt voorkomen en de circadiane cycli van alle dier- en plantensoorten worden gerespecteerd.
Geïntroduceerd in 2018 zowel staande als hangende buitenversies, het is een perfecte verlichting, ook voor gebruik binnenshuis dankzij een bekabelde optie die gemakkelijke verplaatsing mogelijk maakt. Ook in dit geval is de IP-beschermingsgraad nog steeds geschikt voor buitengebruik. Zijn lichtheid is niet alleen formeel: het dunne aluminium profiel is een apart element, dat overal waar nodig kan worden verplaatst, voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt en overal een aangename sfeer kan creëren met zijn zachte, niet-verblindende licht. 

Ontwerpers "O" vloerlamp

ELEMENTAL is een Do Tank opgericht in 2001, Alejandro Aravena en partners Gonzalo Arteaga, Juan Cerda, Victor Oddó en Diego Torres. ELEMENTAL's werk onderscheidt zich door het aangaan van projecten die variëren van huisvesting tot openbare ruimte, van objecten tot gebouwen, met een breed spectrum aan interesses. Hun onbevooroordeelde benadering van een bepaalde vraag stelt het kantoor in staat om velden te betreden die ze nog niet eerder hebben verkend, wat een originele bijdrage levert aan de kwaliteit van leven van mensen.

Artemide "O" IN vloerlamp