Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Gem vloerlamp

Foscarini Gem vloerlamp

€919,00
Stukprijs: €0,00 /
Foscarini Gem vloerlamp. Foscarini verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Foscarini.Gratis thuisbezorgd.100% garantie Foscarini.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Gem vloerlamp

De Gem vloerlamp is een nieuw ontwerp van Ludovica + Roberto met de wens om alle losse delen die een lamp vormen te tonen en weer te geven

Het glas vertoond dezelfde rimpelingen als geluidsgolven die door laag witte vloeistof lopengeluid De Gem hoge tafellamp is een verleidelijk object verklaart in eerste oogopslag zijn superieure waarde van het materiaal en het goede vakmanschap van het fabricageproces. De onregelmatige glasoppervlak met golven en reliëfs die voortdurend veranderen, maakt deze lamp onmiskenbaar ook wanneer deze niet brandt en creeërt onverwachte verlichting effect wanneer deze is ingeschakeld. Dit model maakt deel Foscarini Mix & Match systeem, dus perfect zowel als individueel smodel, waarmee karakter van een kamer, en gecombineerd uit dezelfde serie als wandlamp, hanglamp of vloerlamp, coördineert de hele atmosfeer in een ruimte. Het frame van Gem vloerlamp is verkrijgbaar in een palet van drie kleuren, altijd in een matte finish. U kunt kiezen tussen een warme soft tone in diep goud. Iets kouder en verfijnde gevoel van grafiet of wit een meer neutrale keuze die eenvoudig in elk interieur of ruimte kan integreren.

De Gem vloerlamp is 3 verschillende afwerkingen cq kleuren leverbaar en heeft een hoogte van 187 centimeter. Kleuren wit, goud en grafiet.

Doorsnede van de glazenbol is 43 centimeter en heeft een hoogte van 43 centimeter met snoerdimmer met een zwart aansluitsnoer van 220 centimeter.

Ludovica+Roberto Palomba

Een paar van makers van unieke objecten en innovatieve relaties tussen producten, ruimtes en mensen.

Zij heben bij het opzetten van hun eigen studio in Milaan in 1994, en hun gezamenlijke expertise varieert van architectonische planning, voor het interieur en partnerschappen als product ontwerpers en art directors met toonaangevende internationale merken. Ze hebben meerdere, belangrijke onderscheidingen ontvangen, zoals de Compasso d'Oro award.

Hun filosofie is om objecten te creëren die samenwerken in een directe manier met de mensen die hen te kiezen, het creëren van een intieme, belangrijke en langdurige relatie, zoals blijkt uit de duurzaamheid van hun ontwerpen. Meerdere projecten ontworpen voor Foscarini: van Birdie, een herinterpretatie met een eigentijdse twist van de klassieke lampenkap-lamp, aan de Gregg, Tartan en Rituals modellen, verkenningen van ongekende expressieve mogelijkheden van geblazen glas.

De ontwerper Ludovica + Roberto verteld over hun ontwerp.

Foscarini Gem vloerlamp