Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide nh S1 22 en S2 22 suspension

Artemide nh S1 22 en S2 22 suspension

€365,00
Met de nh S1 en S2 hanglamp van Artemide is heel handig wanneer het lichtpunt op het plafond niet op de juiste plek zit. Doorsnede glazen bol is 22cm.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide nh S1 22 en S2 22 hanglamp

Prachtige hanglamp met glazen bol en een combinatie van koper en zwart. 

Het verschil tussen de S1 en de S2 de de lengte van de arm:
S1: lengte arm 55cm, exclusief lichtbron LED DIM 1x15W (e27) dimbaar
S2: lengte arm 87,5cm, exclusief lichtbron LED DIM 1x15W (e27) dimbaar

De '22' staat voor de doorsnede van de glazen bol welke 22cm is.

  • Kleur: Glas, koper en zwart
  • Materiaal: glas en geborsteld staal
  • Ontwerpers: Neri&Hu

De nh serie zet de studie voort naar de dynamische interactie van expertise, details, materialen, vorm en licht die Neri & Hu ontwikkelen met Artemide. De geselecteerde materialen vertegenwoordigen een perfecte combinatie van traditie en innovatie, evenals de uitdrukking van verantwoord en duurzaam ontwerp, ook overgebracht door het gebruik van een retrofit LED-bron met een laag verbruik.

Zoals alle projecten ontworpen door Neri & Hu, biedt de nh serie een herinterpretatie van de oosterse cultuur en traditie met een constante eigentijdse benadering. Met verrassende lichtheid en elementaire bewegingen creëert nh een landschap van elementen die - individueel of met elkaar gecombineerd - een niet-statische uitgebalanceerde compositie genereren die wordt gekenmerkt door elegante kleur- en materiaalafstemming.

Ontwerpers nh serie

Neri & Hu Design en onderzoeksbureau is opgericht in 2004 door partners Lyndon Neri en Rossana Hu. Neri & Hu is een interdisciplinair architectonisch ontwerpbureau met vestigingen in  Shanghai en Londen. Neri & Hu werkt internationaal.

Artemide nh