Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide nh 1217 Tafellamp

Artemide nh 1217 Tafellamp

€189,00
Met de nh 1217 tafellamp van Artemide kun je alle kanten op. Door de koperen ring te verschuiven kan je kiezen of je het lampje liggend of staand neerzet.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide nh 1217 Tafellamp

Met de nh 1217 tafellamp kun je alle kanten op. Door de koperen ring te verschuiven kan je kiezen of je het lampje liggend of staand neerzet.

nh 1217 zet de studie voort naar de dynamische interactie van expertise, details, materialen, vorm en licht die Neri & Hu ontwikkelen met Artemide. De geselecteerde materialen vertegenwoordigen een perfecte combinatie van traditie en innovatie, evenals de uitdrukking van verantwoord en duurzaam ontwerp, ook overgebracht door het gebruik van een retrofit LED-bron met een laag verbruik.

Zoals alle projecten ontworpen door Neri & Hu, biedt nh 1217 een herinterpretatie van de oosterse cultuur en traditie met een constante eigentijdse benadering. Met verrassende lichtheid en elementaire bewegingen creëert nh 1217 een landschap van elementen die - individueel of met elkaar gecombineerd - een niet-statische uitgebalanceerde compositie genereren die wordt gekenmerkt door elegante kleur- en materiaalafstemming.

Deze tafellamp is exclusief: LED 5W E14

  • kleur: koper
  • Tafellamp
  • Materiaal: glas en geborsteld staal|
  • Ontwerpers: Neri&Hu

Neri & Hu

Neri & Hu Design en onderzoeksbureau is opgericht in 2004 door partners Lyndon Neri en Rossana Hu. Neri & Hu is een interdisciplinair architectonisch ontwerpbureau met vestigingen in  Shanghai en Londen. Neri & Hu werkt internationaal.

Artemide nh 1217