Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Split Small Led

Modular Split Small Led

€309,00
De Split small wandlamp is het resultaat van de bijzondere opvouwbare techniek. Het is een wandmodel up- en downlighter die bestaat uit een enkele gevouwen plaat met een fijne gleuf waaruit het licht straalt.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Modular Split Small wandlamp

De Split small wandlamp is het resultaat van de bijzondere opvouwbare techniek. Het is een wandmodel up- en downlighter die bestaat uit een enkele gevouwen plaat met een fijne gleuf waaruit het licht straalt. Het asymmetrische ontwerp van de Split maakt het ideaal voor gebieden die van sfeervolle verlichting profiteren, zoals woonkamers, slaapkamers of gangen. De Ledlichtbron van 2x4,5W up en down is leverbaar in de lichtkleur 2700K waarvan de CRI waarde 80 is. De Split led is standaard dimbaar met phase afsnijddimmer.

Split small

Is verkrijgbaar in wit en zwart en met een witte of gouden binnenkant.

De afmetingen van de Split Small led is 12 centimeter breed en 12 centimeter hoog en 4 centimeter diep. De Split wandlamp is onderdeel van een serie, small, medium en large. Hieronder wat foto's van de Split wandlamp serie.

 

 

Modular

Modulaire Lighting Instruments is een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. Zij hebben hun stempel gedrukt op de sector met gewaagde campagnes, prachtige ontwerpen en innovatieve technologie. 

Split small