Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Gem semi wandlamp

Foscarini Gem semi wandlamp

€399,00
Stukprijs: €0,00 /
Foscarini Gem wandlamp. Foscarini verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Foscarini.Gratis thuisbezorgd.100% garantie Foscarini.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Gem semi LED wandlamp

De Gem wandlamp is een nieuw ontwerp van Ludovica + Roberto met de wens om alle losse delen die een lamp vormen te tonen en weer te geven

Het glas vertoont dezelfde rimpelingen als geluidsgolven die door laag witte vloeistof lopengeluid. De onregelmatige glasoppervlak met golven en reliëfs die voortdurend veranderen, maakt deze lamp onmiskenbaar ook wanneer deze niet brandt en creeërt onverwachte verlichting effect wanneer deze is ingeschakeld.

Dit model maakt deel Foscarini Mix & Match systeem, dus perfect zowel als individueel model, waarmee karakter van een kamer, en gecombineerd uit dezelfde serie als tafellamp, hanglamp of vloerlamp, coördineert de hele atmosfeer in een ruimte. Het frame van Gem wandlamp is verkrijgbaar in een palet van drie kleuren, altijd in een matte finish. U kunt kiezen tussen een warme softtone in diep goud. Iets kouder en verfijnde gevoel van grafiet of wit een meer neutrale keuze die eenvoudig in elk interieur of ruimte kan integreren.

De Gem wandlamp is 3 verschillende afwerkingen cq kleuren leverbaar en heeft een hoogte van 39 centimeter, een breedte van 43 centimeter en diepte van 21 centimeter. Kleuren wit, goud en grafiet.

De Gem is leverbaar met de volgende lichtbronnen.
Gem standaard in de kleuren wit, goud/wit en grafiet/wit met LED E27 retrofit dimbaar. 
Gem MyLight in de kleuren wit/wit, goud/wit en grafiet/wit met geïntegreerde Led 24W 2700K, 2581Lm CRI>90 dimbaar en schakelbaar met Casambi app.

Heeft u vragen over de MyLight uitvoering en tunable ledlichtbronnen en de aansturing met Casambi neemt u dan contact met ons op via tel: 085-0603350 of via WhatsApp. 

Met de MyLight uitvoering kan de wandlamp met de Casambi app op de smartphone of tablet bediend  worden. Foscarini heeft de Casambi interface geintegreerd in de leddriver.

Foscarini kan nu een groot aantal modellen uit hun collectie leveren met Casambi interface. Met de Casambi module kan de lamp geschakeld worden en van 0 tot 100% gedimd worden met een app op smarphone of tablet. Bijvoorbeeld Iphone of Ipad. Het casambi systeem is erg gebruikers vriendelijk en gemakkelijk. Geen nieuwe bekabeling, schakelaars of wifi verbindingen. De lamp kan simpel aangesloten worden op een 220V aansluiting en koppelen met bluethooth met de smartphone of tablet. Er zijn geen dure programmeurs of installateurs nodig. 

Casambi is Robuust. Het systeem is draadloos, en werkt op basis van Low Energy Bluetooth. Bluetooth vormt een mesh waarbinnen alle onderdelen met elkaar communiceren. Deze oplossing is veilig en robuust. De installatie bestaat vervolgens alleen uit het plaatsen van de benodigde hardware: drivers en modules. Reeds door foscarini geintegreerd. Deze vertalen de instructies van de app in signalen naar de lampen. Deze items zijn klein licht en onopvallend en kunnen gemakkelijk worden bevestigd. Zodra de hardware geactiveerd is kunt u ze zien in de app en beginnen met instellen.

Ludovica+Roberto Palomba

Een paar van makers van unieke objecten en innovatieve relaties tussen producten, ruimtes en mensen.

Zij heben bij het opzetten van hun eigen studio in Milaan in 1994, en hun gezamenlijke expertise varieert van architectonische planning, voor het interieur en partnerschappen als product ontwerpers en art directors met toonaangevende internationale merken. Ze hebben meerdere, belangrijke onderscheidingen ontvangen, zoals de Compasso d'Oro award.

Hun filosofie is om objecten te creëren die samenwerken in een directe manier met de mensen die hen te kiezen, het creëren van een intieme, belangrijke en langdurige relatie, zoals blijkt uit de duurzaamheid van hun ontwerpen. Meerdere projecten ontworpen voor Foscarini: van Birdie, een herinterpretatie met een eigentijdse twist van de klassieke lampenkap-lamp, aan de Gregg, Tartan en Rituals modellen, verkenningen van ongekende expressieve mogelijkheden van geblazen glas.

De ontwerper Ludovica + Roberto verteld over hun ontwerp.

Foscarini Gem semi LED wandlamp