Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Gem LED hanglamp

Foscarini Gem LED hanglamp

€589,00
Stukprijs: €0,00 /
Foscarini Gem hanglamp. Foscarini verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Foscarini.Gratis thuisbezorgd.100% garantie Foscarini.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Gem LED hanglamp

De Gem hanglamp is een nieuw ontwerp van Ludovica + Roberto Palomba met de wens om alle losse delen die een lamp vormen te tonen en weer te geven.

Het glas vertoont dezelfde rimpelingen als geluidsgolven die door laag witte vloeistof lopen. De Gem hanglamp is een verleidelijk object verklaart in eerste oogopslag zijn superieure waarde van het materiaal en het goede vakmanschap van het fabricageproces. Het onregelmatige glasoppervlak met golven en reliëf die voortdurend veranderen, maakt deze lamp onmiskenbaar. Ook wanneer deze niet brandt en creeërt een onverwacht lichteffect wanneer deze is ingeschakeld. Dit model maakt deel Foscarini Mix & Match systeem. Een combinatie uit dezelfde serie - de wandlamp, tafellamp of vloerlamp -  geeft een fijne atmosfeer in een ruimte.

Het frame van de Gem hanglamp is verkrijgbaar in een palet van drie kleuren: wit, goud of grafiet, altijd in een matte finish. U kunt kiezen voor een warme softtone in diep goud, een iets koeler en verfijnder gevoel geven met grafiet of neutraal in de kleur wit die eenvoudig in elk interieur of in elke ruimte kan integreren.

De doorsnede van de glazenbol is 43 centimeter en de hoogte is 44 centimeter met een ophangpendel met standaard lengte van 340 centimeter. Daarnaast is er ook een uitvoering met een pendellengte van 10 meter.

De Gem is leverbaar met de volgende lichtbronnen.

De Gem standaard in de kleuren wit, goud/wit en grafiet/wit met LED retrofit 21W 2700K, 2500Lm dimbaar met fase afsnijding.

De Gem LED in de kleur wit/wit met geïntegreerde Led 24W 2700K, 2581Lm CRI>90 leverbaar in dimbare en schakelbare uitvoering.

De Gem LED retrofit, Gem LED dimbaar en schakelaar zijn leverbaar met een 10 meter lengte kabel.

Ludovica+Roberto Palomba

Een paar van makers van unieke objecten en innovatieve relaties tussen producten, ruimtes en mensen.

Zij heben bij het opzetten van hun eigen studio in Milaan in 1994, en hun gezamenlijke expertise varieert van architectonische planning, voor het interieur en partnerschappen als product ontwerpers en art directors met toonaangevende internationale merken. Ze hebben meerdere, belangrijke onderscheidingen ontvangen, zoals de Compasso d'Oro award.

Hun filosofie is om objecten te creëren die samenwerken in een directe manier met de mensen die hen te kiezen, het creëren van een intieme, belangrijke en langdurige relatie, zoals blijkt uit de duurzaamheid van hun ontwerpen. Meerdere projecten ontworpen voor Foscarini: van Birdie, een herinterpretatie met een eigentijdse twist van de klassieke lampenkap-lamp, aan de Gregg, Tartan en Rituals modellen, verkenningen van ongekende expressieve mogelijkheden van geblazen glas.

De ontwerper Ludovica + Roberto verteld over hun ontwerp.

Foscarini Gem LED hanglamp