Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Decompose' light plafondlamp

Artemide Decompose' light plafondlamp

€312,00
Artemide Decompose' light Ceiling plafondlamp. Gratis thuisbezorgd.Lucente is al meer dan 15 jaar officieel Artemide dealer. 100% garantie.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Decompose Light plafondlamp

De plafondlamp is verkrijgbaar in de kleuren oranje, fusee, goud en rood en is gemaakt van aluminium. Het licht schijnt vanuit de koker tegen ringen. Het geprojecteerde licht wordt door de ringen onderbroken. Dit geeft een spannend en speels lichteffect. De hoogte van de Decompose is 60 centimeter en heeft een doorsnede van 10 centimeter. De decompose is ook als vloer, hanglamp en tafellamp leverbaar.

De Decomposee plafondlamp wordt geleverd exclusief LED 1x13W (E27)

De Decompose familie 

De Decompose familie is ontworpen door Atelier Oï, Opgericht in Neuveville, Zwitserland, in 1991 door Aurel Aebi, Armand Louis en Patrick Reymond, atelier oï heeft het streven de grenzen tussen genres te ontbinden en het bevorderen van cross-disciplinaire creativiteit voor 20 jaar. In de loop van hun prestaties, ontwerp, architectuur, ontwerp-en design met elkaar verweven op een internationale schaal. Multidisciplinariteit, team spirit en een intieme relatie met het materiaal zijn hun leuze. Geboren van een intuïtieve en emotionele affiniteit met de wet van het vormgeven van verschillende materialen, hun projecten zijn erkend over de hele wereld (winnaar Europan 3, 1994; European Museum of the Year Award, 2001; iF Design Award 2012; het Leven in Huis Award, 2007; Product van het Jaar, Architectural Record, 2008; Lange Tijd Ontwerp, 2013; Innovationspreis für Architektur Technik in het Licht Gebouw, 2014; Winnaar Iconische Awards 2014; D) Bronzen Award 2014). Tussen het experiment, culturele uitwisselingen en evenementen gewijd aan hun creaties, ze ontwerpen voor BB & B Italia, Bulgari, Driade, Foscarini, Moroso, Pringle of Scotland, Röthlisberger, USM, Victorinox en Louis Vuitton.

Artemide Decompose light plafondlamp