Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Cube ceiling

Cube ceiling

€109,00
Buiten is bij uitstek de plek om energie op te doen en te genieten van het leven. Met Dexter buitenverlichting kun je 24/7 en in ieder seizoen genieten van je tuin of terras. We helpen je graag jouw buitenruimte bijzonder te maken! Kom langs met tekening
3 werkdagen
Beschrijving

Dexter Cube XL buitenverlichting

Cube plafondarmatuur. Buitenverlichtings armatuur voor aan het plafond. Configuratie: Massief aluminium behuizing, geanodiseerde afwerking, verkrijgbaar in natural of zwart. Gehard transparant glas, met UV lijm gemonteerd. Zwarte bevestigingsplaat van POM.

Specificaties
Afmetingen  (lxbxh): 4x4x4 centimeter
Luxeon Rebel - 2700K - 160 lm
optic: 1x triple lens 25°
IP65 - CE - Class of insulation: III
vermogen 3 W
Voltage 24 V DC
Dimbaar: Ja

Voor installatie van 24V heeft u een omvormer nodig. Vragen? neem gerust contact op.

Dexter buitenverlichting

Dexter ontwerpt en produceert exclusieve buitenverlichting. Over de uitvoering en het materiaalgebruik hebben zij tot in detail nagedacht, buitenverlichting verlangt immers kwaliteit en duurzaamheid.

What's the most enchanting time of day? When the lights go on.

Dexter is een Nederlands bedrijf dat in 2002 is opgericht door Bas Duterloo en Peter Tan. Zij volgden de studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Hun buitenverlichting zijn unieke ontwerpen en continu in ontwikkeling. Design, kwaliteit en duurzaamheid van de armaturen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De armaturen van Dexter outdoor lighting zijn in tuinen over de hele wereld te bewonderen. 

Dexter Cube XL ceiling