Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Cube XL

Cube XL

€309,00
Buiten is bij uitstek de plek om energie op te doen en te genieten van het leven. Met Dexter buitenverlichting kun je 24/7 en in ieder seizoen genieten van je tuin of terras. We helpen je graag jouw buitenruimte bijzonder te maken! Kom langs met tekening
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Dexter Cube XL buitenverlichting

Cube XL wandarmatuur. Wandlamp uitgevoerd in massief aluminium. Door de ingebouwde voeding overal te plaatsen. Bijvoorbeeld omhoog of omlaag gericht aan uw buitenwand of langs het looppad. Voorzien van Luxeon M Powerleds.
Verkrijgbaar in geanodiseerd aluminium en in drie kleuren gepoedercoat:

natural alu, wit, roest ,zwart en grijs.

Specificaties:
Afmetingen (LxBxH): 8x8x8 centimeter
Luxeon M - 2700K - 800 Lm
Frosted glass.
s of insulation: I
220-2230V 50-60 Hz

Over Dexter buitenverlichting

Dexter is een Nederlands bedrijf dat in 2002 is opgericht door Bas Duterloo en Peter Tan. Zij volgden de studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft.
Onze unieke ontwerpen voor buitenverlichting zijn continu in ontwikkeling. Design, kwaliteit en duurzaamheid van de armaturen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
De armaturen van Dexter outdoor lighting zijn al in tuinen over de hele wereld te bewonderen. Tot in Curaçao aan toe. Wij werken daartoe samen met toonaangevende tuinarchitecten, hoveniers en tuinwinkels.

Dexter ontwerpt en produceert exclusieve buitenverlichting. Hun uitgangspunt is sfeer creeren in uw tuin of terras. Dexter doet dit met licht. Juist daarom zijn hun armaturen subtiel en stijlvol vormgegeven. Over de uitvoering en het materiaalgebruik hebben zij tot in detail nagedacht, buitenverlichting verlangt immers kwaliteit en duurzaamheid.

Dexter Cube XL