Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Dexter Cube XL

Dexter Cube XL

€299,00
Buitenlamp uitgevoerd in massief aluminium. Leverbaar in een down en up en down versie. 220V of 24V uitvoering. Verkrijgbaar in drie kleuren gepoedercoat: wit, zwart en corten. 2700K lichtkleur.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Dexter Cube XL buitenwandarmatuur.

Cube XL wandarmatuur. Wandlamp uitgevoerd in massief aluminium. Door de ingebouwde voeding overal te plaatsen. Bijvoorbeeld omhoog of omlaag gericht aan uw buitenwand of langs het looppad. Voorzien van Luxeon M Powerleds. Verkrijgbaar in geanodiseerd aluminium en in drie kleuren gepoedercoat: wit, corten en zwart

Er zijn 2 uitvoeringen:
Mono: het licht brandt aan 1 kant (naar boven OF naar beneden) Led 10W
Duo: het licht schijnt aan 2 kanten (naar boven EN naar beneden) Led 2x 10W.

Handleinding montage Cube XL

Specificaties:


Afmetingen (LxBxH): 8x8x8 centimeter
Luxeon M - 2700K -
Lumen: 800 Lm of 2 x 400 Lm
Frosted glass.
Isolatie: I
220-2230V 50-60 Hz
Dimbaar: optioneel
Lens: reflector 40º

Datasheet Dexter Cube XL

 

Dexter buitenverlichting

Dexter ontwerpt en produceert exclusieve buitenverlichting. Over de uitvoering en het materiaalgebruik hebben zij tot in detail nagedacht, buitenverlichting verlangt immers kwaliteit en duurzaamheid.

What's the most enchanting time of day? When the lights go on.

Dexter is een Nederlands bedrijf dat in 2002 is opgericht door Bas Duterloo en Peter Tan. Zij volgden de studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Hun buitenverlichting zijn unieke ontwerpen en continu in ontwikkeling. Design, kwaliteit en duurzaamheid van de armaturen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De armaturen van Dexter outdoor lighting zijn in tuinen over de hele wereld te bewonderen. 

Dexter Cube XL buitenwandarmatuur.