Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Teti

Artemide Teti

€53,00
Een van de meest simpele plafondlampen van Artemide. Maar door zijn eenvoud blijft het een topper. Ideaal voor gang, toilet of overloop.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Teti plafondlamp

Een van de meest simpele plafondlampen van Artemide. Maar door zijn eenvoud blijft het een topper. Ideaal voor gang, toilet of overloop. De Teti leverbaar is vier kleuren:
Transparant, Transparant Oranje, Wit en Antraciet grijs en Oranje. Lichtbron max.1X6W LED DIM (E27), dimbaar. De Teti is gemaakt van polycarbonate.

Ontwerper Teti

Designer Vico Magistretti. Milano 06.10.1920 – 19.09.2006 ontwerper, Architect en stedenbouwkundige. Lid van het Congrès Internationaux d'Architecture MODERNE (1959). Sinds 1983, Honorary Fellow aan het Royal College of Art, Londen, waar hij benoemd honorair Professor in 1990 en Senior Fellow in 1996 was. In 1992 was Honorary Royal Designer voor sector op de Londen-R.S.A. In 2002 ontving het eredoctoraat in Industrial Design van de Polytechnische school van Milaan. Nam deel aan shows en doceerde in Europa, Amerika en Japan. Enkele van zijn ontwerpen zijn opgenomen in de permanente collectie van het MOMA, New York, en 13 Amerikaanse en Europese musea. Zijn architecturale werken in Milaan omvatten: de kerk van Santa Maria Nascente op QT8, het Park Tower op via Revere, het huis op de piazzale Aquileia, het huis bij piazza San Marco, het hoofdkwartier van het departement biologie van de Staatsuniversiteit van Milaan, de ondergrondse depot op Famagosta. Architecturale projecten ook omvatten: de Bassetti huis in Azzate, het huis van de Bianchi in Ghiffa, Arosio en Gardella huizen in Stresa, het huis van Cassina in Carimate, het stadhuis van Cusano Milanino, het huis van de Tanimoto in Tokyo, het centrum van de Cavagnari van de Cassa di Risparmio di Parma en de "Esselunga"-supermarkt in Pantigliate. Samengewerkt met belangrijke bedrijven op het gebied van industrieel ontwerpen.

Artemide Teti plafondlamp