Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Meteorite hanglamp

Artemide Meteorite hanglamp

€249,00
Artemide Meteorite hanglamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd. 100% Artemide garantie.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artimide Meteorite hanglamp

De Artimide familie van Meteorite hanglampen is beschikbaar in drie verschillende maten: 15cm ,35cm en 48cm. Materialen: geblazen glas diffusor; lamphuis in technopolymer. De diffuser van de Meteorite is gemaakt van een dubbele laags artistieke glas, verkregen door middel van een 'stampo een fermo' mal-blazen techniek en die vervolgens geslepen is Meteorite is een ontwerp van Pio & Tio Toso.

Meteorite in 3 maten:

Meteorite 15 centimeter max 48W halogeen (G9)
Meteorite 35 centimeter max.150W halogeen of Led (E27)
Meteorite 48 centimeter max.150W halogeen of Led (E27)

Ontwerpers Meteorite

Pio en Tito zijn broeders, zij werden geboren in Venetië in 1973 en 1971. In Venetie studeerde ze af in architectuur op de IUAV, aan de Universiteit Instituut voor architectuur van Venetië, in 1998. Ze richte in 1996 de professionele studio PIO & TITOTOSO op. De Studio werkt in bouwprojecten in verschillende landen. In de industriële vormgeving ze werken met de meest gekwalificeerde bedrijven: Artemide, Foscarini, Venini, Vistosi, Leucos, voor verlichting en Alessi Pedrali, Segis, Fratelli Guzzini, Colombo design, Metalco Rossi di Albizzate, Frighetto, vliegen lijn voor meubels. Ze plannen ook stands voor, tentoonstellingen, winkels, kantoren en magazijnen voor verschillende bedrijven, en bezig met de beeld en de grafische vormgeving. Zij ontvingen verschillende prijzen zoals Design Plus 2016, selectie in het internationale Compasso d'Oro 2015, Red Dot Design Award 2015, Red Dot Design Award 2012 goede Design Award 2009, I.Dot selectie 2006-2007, Young & ontwerp 2005. Ze namen deel aan verschillende tentoonstellingen in Europa n.c., Verenigde Staten.
Naast de Eurialo hebben ze ook de wandlamp Melete en de familie Meteorite lampen ontworpen. Zie voor de modellen in de webshop. Het nieuwste ontwerp is een heel kleine wandlamp Tigia (doorsnede 13,5 centimeter) met ingebouwde ledlichtbron.

Ontwerper Pio en Tito Toso.

Artemide Meteorite hanglamp