Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Reall Floor

Artemide Reall Floor

€1.025,00
Artemide Reall vloerlamp. Artemide voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide.Gratis thuisbezorgd.100% garantie Artemide.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Reall Floor vloerlamp

Een enkele nieuwste generatie LED lichtbron van slechts 45W garandeert de dezelfde verlichtingssterkte waarden die verkrijgbaar zijn met een 400W halogeen lichtbron. Visuele lichtheid en thermodynamica zijn de belangrijkste kenmerken van het project: het hoofd, gemaakt van gegoten aluminium, is op de juiste manier gevormd en geperforeerd om een vormen van permeabele visuele interface voor de ruimte waar het wordt geplaatst en vergemakkelijkt warmte-uitwisseling, gegarandeerde optimale dissipatie van de warmte die wordt geproduceerd door de lichtbron.

Designer Carlotta de Bevilacqua, Paolo Dellelce. Lichtbron indirecte 45W Led warm white 3000lm.

Kleur gepolijst aluminium. Inclusief dimmer voor indirecte verlichting. 

Carlotta de Bevilacqua is ook bekende van de volgende ontwerpen: Tian Xian, Yang, Altrove, copernico, reall, Empatia, Incalmo, Invero, Null vector en de lana. Ook heeft ze ook voor Artemide Architectural veel ontwerpen gemaakt. 

Carlotta de Bevilaqua ontwerper, ondernemer en volledig gevestigde universitair docent, is een van de belangrijkste spelers in de wereld van de hedendaagse architectuur en design. Carlotta de Bevilacqua is Vice President van Artemide en voorzitter van Danese Milano, ze is verantwoordelijk voor het merk strategie, visie & strategische Futures, Product Design Innovation. Ervaren ontwerper leidde ze belangrijk onderzoek op het gebied van verlichting. Ze ontwikkeld voor Artemide en Danese veel nieuwe generatie LED producten, erkend met diverse patenten, introduceren in verlichting een wedstrijd in nieuwe technologische scenario in termen van prestaties, milieueffecten en gevoeligheids ervaring.

Bekijk de Reall vloerlamp van alle kanten en laat de lamp branden. Reall.