Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Invero Suspension

Invero Suspension

€670,00
Artemide Invero hanglamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Invero Suspension hanglamp.

Een nieuw ontwerp van Carlotta Bevilacqua. Net als bij de Incalmo combineert de Invero de functies van een ambachtelijke techniek met opto-elektronica innovatie. Toegevoegd aan Incipit - een optische, thermische en technologische machine - combineert Artemide een menselijjke en ambachtelijke dimensie, overweegt de schoonheid van imperfectie dankzij de revisitation van het geblazen glas.
Invero komt in de verhoudingen van de klassieke vorm van de Veronese vaas, typisch voor de productie van Venetiaans glas. Het is een herinterpretatie van de traditionele glasverwerkende technieken niet alleen in de afwerking, maar ook in de vorm is het een vertaling van de productie van een specifiek vakmanschap. Invero, zelfs in de meetkunde is het een eerbetoon aan een historisch geheugen, neemt oude kennis en waarden in een hedendaagse ambachtelijke essentiële vaardigheden, steunen en het behoud van hen. Met andere woorden een sieraad aan het plafond.

Voor de Invero hanglamp kunnen twee type glazen gekozen worden. Geblazen glas met witte randen of blauwe randen.

Lichtbron: 44W 3000K, 2150Lm. Dimbaar met pulsdrukker.


PDF Invero Suspension