Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Incalmo Suspension

Artemide Incalmo Suspension

€670,00
Artemide Incalmo hanglamp.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Incalmo Suspension hanglamp.

Een geheel nieuw ontwerp van Carlotta de Bevilaqua. Incalmo werd geboren: vanaf het eerste concept van een optische, thermische en technologische machine waar elk deel tot een hogere systeem behoort. Een menselijke, handgemaakte rekening houdend met dimensie, zoals de schoonheid van imperfectie is ontdekt door een herinterpretatie van geblazen glas.

De naam 'Incalmo' verwijst naar een glas-blazen techniek verfijnd in Murano, Venetië in de 16de eeuw, gericht op het verkrijgen van meerdere gebieden van verschillende kleuren op hetzelfde oppervlak. Incipit en Incalmo werken in perfecte harmonie, zoals horizontale, afwisselende strepen van transparante, witte of grijze geblazen glas in het decoratieve lichaam transformeren in een element van de screening de gebieden hieronder zijn smaller hoeken te bereiken en verspreiden van licht in de ruimte.
Incalmo is een metafoor voor het combineren van de veranderende technologische innovatie van de LED met oude vakmanschap vaardigheden diep geworteld in onze geschiedenis. Het doel van dit allround project is de verbetering van de optische prestaties en het verbeteren van de waargenomen esthetiek en haar aanwezigheid in het milieu.

De hanglamp Incalmo is leverbaar met twee verschillende type glas. Glas met grijze randen en glas met witte randen.

Lichtbron: 44W 3000K, 2562Lm dimbaar met pulsdrukker.

PDF Incalmo suspension