Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Ilio App compatible

Artemide Ilio App compatible

€690,00
Artemide Ilio vloerlamp. Artemide voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide.Gratis thuisbezorgd.100% garantie Artemide.
10 werkdagen
Beschrijving

Artemide Ilio vloerlamp 5 jaar garantie

De Ilio vloerlamp. Uplighter lichtbron led 45W 3000k, 3564Lm. Leverbaar in de kleuren robijn rood,  wit, glanzen zwart. Ontwerp van Ernesto Gismondi.

"Met eenvoudige geometrie, ontdaan van alle formele toeweidingen en gereduceerd tot de basis,  beschikbaar in 4 kleur variaties. Een mono-materiaal aluminium cilinder ondersteunt een 45W LED optische ledtechniek op de top, die hoogrenderende diffuus indirecte licht produceert. Met een licht stroom van meer dan 3564 lumen en een rendement van 80%, zorgt het voor een mooie basis verlichting in een woonkamer."

Ernesto Gismondi

Ernesto Gismondi is de oprichter van Artemide groep. Hij is geboren in San Remo (IM) op 25 December 1931. In 1957 behaalde hij een graad in luchtvaart Engineering aan de Polytechnische school van Milaan en in 1959 behaalde hij een graad in Engineering raket aan de professionele School van Engineering in Rome. Sinds de vroege jaren ' 60 was hij bezig met de planning en de productie van verlichtingsapparatuur, oprichting van Studio Artemide S.a.s., waaruit de Artemide-groep zich aan te ontwikkelen was, samen met ontwerper Sergio Mazza. Hij werd gevraagd als een internationale ontwerper, deel te nemen, als een van de uitvinders, in "Memphis", een avant-garde beweging die over een grote evolutie in de ontwerp-sector, zowel in Italië als wereldwijd bracht, en het ontwerpen van verschillende succesvolle apparaten voor de groep. Door de jaren heen, onder zijn leiding, zag de Artemide groep zijn marktaandeel groeien en haar internationaal bereik verhogen, waardoor het een van de belangrijkste spelers in de sector van design verlichting werd, een rol die hem belangrijk bevestigingen geeft, met inbegrip van de Compasso d'Oro Award voor carrière prestaties (1994) en de Europese Designprijs (1997).

In 2008 ontving hij de Ernst & jonge prijs "Ondernemer van het jaar" voor innovatie categorie en Giorgio Napolitano, de President van de Italiaanse Republiek, benoemde hem tot "Cavaliere del Lavoro", een Italiaanse decoratie gegeven aan belangrijke figuren in de industrie. In 2009 ontving hij de Ernst & Young prijs "Ondernemer van het jaar" voor communicatie categorie.

App compatible betekent dat je deze lamp met de Artemide app kan besturen.

Google Playstore

Apple store


Bekijk de Ilio van alle kanten en laat de vloerlamp branden.Artemide Ilio