Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Empatia hanglamp

Artemide Empatia hanglamp

€614,00
Empatia is geïnspireerd op de associatie tussen de grote traditie van het glas-blazen en de LED-technologie van Artemide. Hierdoor ontstaan objecten, elk van hen uniek in alle opzichten.
10 werkdagen
Beschrijving

Artemide Empatia hanglamp

Empatia is geïnspireerd op de associatie tussen de grote traditie van het glas-blazen en de LED-technologie van Artemide. Hoge interesse in het potentieel van de expressie van dit materiaal resulteerde in samenwerking met meester glasblazers. De Empatia is een prachtige combinatie tussen de soepelheid op het Venetiaans glas en het evenwicht tussen oppervlak en licht.

Hierdoor ontstaan heldere, zuivere ambachtelijke objecten, elk van hen uniek in alle opzichten. Door een combinatie van transparant en mat glas is het licht zo gedoseerd dat het reflecteert zonder schittering en zonder verlies van efficiëntie. 

De Empatia is er in 3 uitvoeringen:
16cm doorsnede, incl LED, 3000K, 11W, 530lm met dimmer
26cm doorsnede, incl LED, 3000K, 16W, 709lm met dimmer
36cm doorsnede, incl LED, 3000K, 24W, 1189lm met dimmer

Ontwerper Empatia hanglamp

Carlotta de Bevilaqua is ontwerpster, ondernemer en volledig gevestigde universitair docent. Zij is een van de belangrijkste spelers in de wereld van de hedendaagse architectuur en design. Carlotta de Bevilacqua is Vice President van Artemide en voorzitter van Danese Milano, ze is verantwoordelijk voor het merk strategie, visie & strategische futures en Product Design Innovation. Als ervaren ontwerpster leidde ze belangrijk onderzoek op het gebied van verlichting. Ze ontwikkelde voor Artemide en Danese veel nieuwe generatie LED producten, erkend met diverse patenten, introduceren in verlichting een wedstrijd in nieuwe technologische scenario in termen van prestaties, milieueffecten en gevoelservaring.

Artemide Empatia hanglamp