Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Eclittica 20 Table

Artemide Eclittica 20 Table

€334,00
Artemide Eclittica 20 tafellamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide 5 jaar garantie. Advies en Lichtplan met Artemide verlichting.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Eclittica 20 tafellamp 5 jaar garantie

Eclittica is een avant-garde lighting systems productlijn, waarvan de look opvallend is maar toch subtiel. Het is gebaseerd op geavanceerde LED-technologie dat de prestaties en de stabiliteit, van sfeer licht garandeert en nieuwe perceptuele kwaliteiten bied.D e intrinsieke kenmerken van dit product worden bepaald door optimalisatie van de productie-en optische keuzes. Ze worden esthetiek kenmerken, het openbaart innovatieve technologische kwaliteit en de bijzondere aandacht besteed aan detail, en de grondigheid van het project.

Afmetingen van de tafellamp: Breedte 23,6 centimeter en hoogte 23,6 centimeter de ring heeft een doorsnede van 20 centimeter.

De Eclittia is leverbaar in de kleur zwart, goud alu, rood en wit. Naast de Eclittia tafellamp is erook een wandversie.

De ontwerpster van de Eclittica is Carlotta de Bevilacqua.

Carlotta de Bevilaqua ontwerper, ondernemer en volledig gevestigde universitair docent, is een van de belangrijkste spelers in de wereld van de hedendaagse architectuur en design. Carlotta de Bevilacqua is Vice President van Artemide en voorzitter van Danese Milano, ze is verantwoordelijk voor het merk strategie, visie & strategische Futures, Product Design Innovation. Ervaren ontwerper leidde ze belangrijk onderzoek op het gebied van verlichting. Ze ontwikkeld voor Artemide en Danese veel nieuwe generatie LED producten, erkend met diverse patenten, introduceren in verlichting een wedstrijd in nieuwe technologische scenario in termen van prestaties, milieueffecten en gevoeligheids ervaring.

Ze onderzoekt de aspecten van licht gerelateerd aan fysiologische en psychologische welzijn door het aanbieden van nieuwe kwaliteitsnormen in het leven voor levende wezens en voor de planeet. Animalist en vegetarische is haar onderzoek is gericht op de relatie tussen humanisme en wetenschap door middel van een duurzame en sociale design. Naast de Eclittica familie heeft ze ook de Tian Zia, Yang, Copernoco en de Altrove ontworpen.

Eclittica