Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Eclittica 20 Hanglamp

Artemide Eclittica 20 Hanglamp

€285,00
Artemide Eclittica 20 Hanglamp. Gratis thuisbezorgd. Lucente is al meer dan 15 jaar officieel Artemide dealer. 5 jaar garantie.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Eclittica 20 wand of plafondlamp 5 jaar garantie

De Eclittica familie is wederom een ontwerp van Carlotta de Bevilacqua en is een avant-gardistische productie lijn van verlichting systemen, wiens uiterlijk opvallend is maar ook subtiel. Het is gebaseerd op geavanceerde LED-technologie dat goede prestaties en stabiliteit garandeert, gecontroleerde licht en nieuwe perceptuele kwaliteiten. De intrinsieke eigenschappen van dit product worden gedicteerd door optimalisatie van de productie en optische keuzes. Ze onderscheidende esthetiek eigenschappen, onthullen de innovatieve technologische kwaliteit toegepast, de zorgvuldige aandacht voor detail en de grondigheid van het project.

De Eclittica is leverbaar in de kleuren wit, goud, zwart en rood. Afmetingen zijn hoogte 20 centimeter en breedte en diepte 23,6 centimeter. Lichtbron LED in de lichtkleur 3000K, 13,5W 1205Lm en dimbaar met pulsdrukker in de wand.

Carlotta de Bevilaqua ontwerper, ondernemer en volledig gevestigde universitair docent, is een van de belangrijkste spelers in de wereld van de hedendaagse architectuur en design. Carlotta de Bevilacqua is Vice President van Artemide en voorzitter van Danese Milano, ze is verantwoordelijk voor het merk strategie, visie & strategische Futures, Product Design Innovation. Ervaren ontwerper leidde ze belangrijk onderzoek op het gebied van verlichting. Ze ontwikkeld voor Artemide en Danese veel nieuwe generatie LED producten, erkend met diverse patenten, introduceren in verlichting een wedstrijd in nieuwe technologische scenario in termen van prestaties, milieueffecten en gevoeligheids ervaring.

Ze onderzoekt de aspecten van licht gerelateerd aan fysiologische en psychologische welzijn door het aanbieden van nieuwe kwaliteitsnormen in het leven voor levende wezens en voor de planeet. Animalist en vegetarische is haar onderzoek is gericht op de relatie tussen humanisme en wetenschap door middel van een duurzame en sociale design. Naast de Eclittica familie heeft ze ook de Tian Zia, Yang, Copernoco en de Altrove ontworpen.

Eclittica