Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Tolomeo Reading leeslamp

Artemide Tolomeo Reading leeslamp

€375,00
Gekenmerkt door de fijne, beweegbare armen en de elegante kap, het gepolijste aluminium op de lampvoet en de armen van de Tolomeo zorgen voor een uniek contrast. De prijs is INCLUSIEF vloerplaat.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Tolomeo Reading Floor leeslamp

gekenmerkt door de fijne, beweegbare armen en de elegante kap, het gepolijste aluminium op de lampvoet en de armen van de Tolomeo zorgen voor een uniek contrast.  Gekenmerkt door de fijne, beweegbare armen en de elegante kap, het gepolijste aluminium op de lampvoet en de armen van de Tolomeo zorgen voor een uniek contrast. Dit verlichtingsobject werd om de geraffineerde techniek en het buitengewone ontwerp al onderscheiden met de Red Dot Award. Giancarlo Fassina en Michele De Lucchi ontwikkelden het ontwerp en de techniek van deze buitengewone staande lamp van Artemide. De prijs is INCLUSIEF voetplaat. 

De Tolomeo reading Floor is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen:

Tolomeo Reading Floor

Deze versie is exclusief lichtbron: LED 1x8W of Halo 1x77W (E27), deze versie heeft geen dimmer. Verkrijgbaar in de kleuren aluminium en zwart.

Tolomeo reading Led Floor

Deze versie is inclusief lichtbron: LED 2700K of 3000k 10W led dimbaar en schakelbaar op de kop. Meer informatie over lichtkleur vind je in onze uitleg, Lichtkleur Kelvin.

De Tolomeo reading Floor leeslamp is onderdeel van een hele Tolomeo familie.

Tolomeo Reading 

De technische uitrusting van deze designlamp is net zo voortreffelijk als het ontwerp. Ondanks de hoogte van minimaal 167 en maximaal 180cm centimeter krijgt de lamp door de flexibel richtbare en draaibare arm een projectie die tot 100 centimeter ver rijkt. Het intelligente veerbalanssysteem zorgt voor gegarandeerde stabiliteit, hoe u de lamp ook richt. Daardoor is het licht van de Tolomeo Floor altijd daar waar u het nodig hebt. Door de creatieve vormgeving van de kap zorgt deze binnenlamp voor een gezellig aandoende plaatselijke verlichting en hij verlicht tegelijkertijd door de lichtopening aan de bovenkant de ruimte met een onopvallende lichtkegel, of kan worden gebruikt als sfeervolle uplight-lamp. De staande lamp Tolomeo is voorzien van een Eco halogeen of led lichtbron van 10W in de lichtkleur (2700 of 3000K) en een dimmer(alleen ledversie) waarmee de lichtsterke traploos regelbaar is.

Artemide Tolomeo Reading Floor leeslamp