Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Tolomeo Basculante reading Floor

Artemide Tolomeo Basculante reading Floor

€349,00
Artemide Tolomeo Basculante Floor reading leeslamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
10 werkdagen
Beschrijving

Artemide Tolomeo Basculante Reading Floor vloer/leeslamp

De stijlvolle leeslamp Tolomeo Basculante is een designlamp met verfijnde techniek van de Italiaanse lampenfabrikant Artemide, die bekend staat om zijn imposante en functionele designlampen. Dit verlichtingsobject werd om de geraffineerde techniek en het buitengewone ontwerp al onderscheiden met de Red Dot Award. Giancarlo Fassina en Michele De Lucchi ontwikkelden het ontwerp en de techniek van deze buitengewone staande lamp van Artemide.

Het stijlvolle ontwerp van de Tolomeo basculante wordt gekenmerkt door de fijne, beweegbare armen en de elegante lampenkap, die naar keuze verkrijgbaar is in perkament of zijde-satijn.. Het gepolijste aluminium op de lampvoet en de armen van de Tolomeo Basculante zorgt voor een uniek contrast. De lampenkap is verkrijgbaar in diameter van 18 centimeter. Leverbaar in de kleur perkament of satijn grijs.

De technische uitrusting van deze designlamp is net zo voortreffelijk als het ontwerp. Ondanks de hoogte van maximaal 170cm centimeter krijgt de lamp door de flexibel richtbare en draaibare arm een projectie die tot 87 centimeter ver rijkt. Het intelligente veerbalanssysteem zorgt voor gegarandeerde stabiliteit, hoe u de lamp ook richt. Daardoor is het licht van de Tolomeo basculante reading altijd daar waar u het nodig hebt. Door de creatieve vormgeving van de lampenkap zorgt deze binnenlamp voor een gezellig aandoende plaatselijke verlichting en hij verlicht tegelijkertijd door de lichtopening aan de bovenkant de ruimte. De staande lamp basculante reading floor is voorzien van een E27 fitting waarin een Eco halogeen lichtbron van 46W(E27) of een Retrofit 1X8W (E 27)LED gemonteerd kan worden. De aan/uitschakelaar zit gemonteerd op de kop van de vloerlamp.

De basculante reading floor maakt deel uit van de hele grote Tolomeo familie. In de familie zitten vloer/leeslamp: Mega, Normaal, Midi, Mini en Micro. Bureaulampen: Basculante, normaal, midi en micro. Allemaal met keuze mogelijkheden in metaal kleuren waarvan de alu glanzend de standaard is. Daarnaast is bij de meeste modellen de keuze uit de kleur wit of zwart. De micro uitvoering zijn in een zeer groot aantal metaalkleuren leverbaar. De meeste bureaulampen kunnen ook aan de wand bevestigd worden middels een wandhouder. 

Ideale lees en sfeerlamp. Aan-uitschakelaar op de kop.

Tolomeo Basculante.