Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Tolomeo Basculante reading Floor

Artemide Tolomeo Basculante reading Floor

€439,00
Artemide Tolomeo Basculante Floor reading leeslamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Tolomeo Basculante Reading Floor

De Tolomeo Basculante Reading Floor leeslamp. De bekende bureaulamp van Artemide alleen nu met decoratief stoffen kapje. Hierdoor is de Basculante Reading Floor geschikt als leeslamp. Ideale lees en sfeerlamp. Aan-uitschakelaar op de kop. Kap van 18 centimeter is leverbaar in 2 versies:

  • Silk, dit is een grijs kapje
  • Parchment, dit is een naturel kapje (gebroken wit)

Bij twijfel adviseren wij de Silk kapje. Prijs inclusief vloerpoot. Exclusief lichtbron: LED 1x8W(E27)

Het stijlvolle ontwerp van de Tolomeo basculante wordt gekenmerkt door de fijne, beweegbare armen en de elegante lampenkap, die naar keuze verkrijgbaar is in perkament of zijde-satijn. Het gepolijste aluminium op de lampvoet en de armen van de Tolomeo Basculante zorgt voor een uniek contrast. 

De Tolomeo Basculeante is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

 

Tolomeo heeft veel verschillende lampen voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. De basculante reading floor maakt deel uit van de hele grote Tolomeo familie. In de familie zitten vloer/leeslamp: Mega, Normaal, Midi, Mini en Micro. Bureaulampen: Basculante, normaal, midi en micro. Allemaal met keuze mogelijkheden in metaal kleuren waarvan de alu glanzend de standaard is. Daarnaast is bij de meeste modellen de keuze uit de kleur wit of zwart. De micro uitvoering zijn in een zeer groot aantal metaalkleuren leverbaar. De meeste bureaulampen kunnen ook aan de wand bevestigd worden middels een wandhouder. 

Artemide Tolomeo Basculante Reading Floor vloer/leeslamp

De stijlvolle leeslamp Tolomeo Basculante reading is een designlamp met verfijnde techniek van de Italiaanse lampenfabrikant Artemide, die bekend staat om zijn imposante en functionele designlampen. Dit verlichtingsobject werd om de geraffineerde techniek en het buitengewone ontwerp al onderscheiden met de Red Dot Award. Giancarlo Fassina en Michele De Lucchi ontwikkelden het ontwerp en de techniek van deze buitengewone staande lamp van Artemide.

Tolomeo Basculante reading