Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Melampo vloerlamp

Artemide Melampo vloerlamp

€489,00
Zeer mooie lees/vloerlamp van Artemide. De lampenkap van de vloerlamp is snel en makkelijk in drie verschillende posities te klikken.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Melampo vloerlamp

Zeer mooie lees/vloerlamp van Artemide. De lampenkap van de vloerlamp is snel en makkelijk in drie verschillende posities te klikken: recht naar beneden, in een schuine stelling voor geaccentueerd licht op een krant of tijdschrift. Lichtbron max 2x57W halogen (E27) - ECO of 2X8W Led (E27), Kleur poot en kap aluminium grijs of kleur poot brons en kap neutraal. Aan/uitschakelaar zit aan het aansluitsnoer.

Bovendien kan de kap worden gedraaid naar de lees richting. Met het licht aan wisselt de aluminiumkleurige of bronskleurige zijdekap naar een prettig zacht stralend lichteffect.

Ontwerper Melampo

Adrien Gardère werkt over de hele wereld (Frankrijk, Italië, Verenigde Staten van Amerika, India, Egypte, Indonesië en Canada) in het creëren van een sterke en relevante dialoog tussen traditionele knowhow en hedendaagse levensstijl. Zijn werk toont een sterke vastberadenheid om oplossingen te vinden waarin innovatie en comfort, intuïtief inzicht en emotie, wetenschappelijke deskundigheid en educatieve waarde kunnen samenleven. Terwijl hij werkte aan verschillende projecten, heeft Adrien Gardère aangetoond zijn grote aanpassingsvermogen aan vreemde landen en culturen en zijn vermogen om effectief te communiceren met de industrials, ambachtslieden, mensen uit het bedrijfsleven, museum curatoren, wetenschappers en deskundigen. Zijn professionele aanpak heeft hem wereldwijd succes gegeven bij projecten variërend van meubels, verlichting en productontwerp, tentoonstelling en museum ontwerp.

Designproducten van de Studio's zijn in de permanente design collection van verschillende musea over de hele wereld: Musée des Arts décoratifs de Paris; Design Museum doen Belem, Lisboa, Portugal; Dol op nationale d'art contemporain, Frankrijk. Op het gebied van de museografie, de Studio ontwierp de Musée du Louvre-Lens in Noord-Frankrijk (2012), de Cairo Islamic Art Museum in Egypte (2010), en is momenteel bezig met het ontwerpen van het toekomstige Aga Khan Museum in Toronto (2013), de toekomstige Romeinse Oudheden Museum Narbonne in Frankrijk, evenals alle tentoonstellingen van de internationale Festivals van het Kennedy Center in Washington DC.

Artemide Melampo vloerlamp