Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Unterlinden

Artemide Unterlinden

€365,00
Artemide Unterlinden hanglamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Unterlinden hanglamp

De Unterlinden is een lamplamp ontworpen voor museum verlichting, combineert de esthetische charme van een antiek object met geavanceerde technologie en engineering. Materialen: lamphuis in gegoten aluminium of brons; plafondkap taal. Het is een ontwerp van Herzog & de Meuron.

Herzog & de Meuron is een samenwerkingsverband onder leiding van vijf Senior Partners – Jacques Herzog en Pierre de Meuron, Christine Binswanger, Ascan Mergenthaler, Stefan Marbach. Jacques Herzog en Pierre de Meuron hebben hun kantoor in Bazel in 1978 opgericht. Het partnerschap is gegroeid door de jaren heen-Christine Binswanger sloot zich aan bij de praktijk als Partner in 1994, achtereenvolgens gevolgd door Robert Hösl en Ascan Mergenthaler in 2004, Stefan Marbach in 2006, David Koch en Markus Widmer in 2008, Esther Zumsteg in 2009, Andreas frietjes in 2011 en Vladimir Pajkic in 2012. Een internationaal team van 34 geassocieerde deelnemingen en ongeveer 300 medewerkers werken aan projecten in heel Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië. Het hoofdkantoor van de onderneming is in Bazel met vestigingen in Hamburg, Londen, Madrid en New York. Herzog & de Meuron hebben een breed scala van projecten ontworpen van de geringe omvang van een privéwoning tot de grote schaal van stedenbouwkundig ontwerp. Terwijl veel van hun projecten zeer erkende openbare voorzieningen, zoals stadions en musea zijn, hebben ze ook verschillende DN privé-projecten, met inbegrip van appartement gebouwen, kantoren en fabrieken voltooid. De praktijk is bekroond met vele prijzen waaronder "De Pritzker het platform Prize" (USA) in 2001, de "RIBA Royal Gold Medal" (UK) en de "Praemium Imperiale" (Japan), zowel in 2007.

Specificatie: de lichtbron is een COB LED om een maximale lichtgevende efficiëntie geven. De lichtstraal wordt ook bestuurd door een highefficiëntie optic polymere lens speciaal is ontworpen voor het bundelen van hhet licht. Het lamphuis heeft een dubbele functie: het verdrijven van de warmte die wordt geproduceerd door de LED-bron en direct de lichtgevende flow naar beneden.

De Unterlinden is een hanglamp die in zeer veel verschillende stijl interieurs past. De Unterlinden is leverbaar in de kleur brons of aluminium.

PDF Unterlinden