Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Tress Grande sospension

Tress Grande sospension

€929,00
De Tress van Foscarini is gemaakt van fibre glas in verschillende patronen. De Grande is 48cm breed en 41cm hoog.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Tress Grande foscarini

De Tress van Foscarini is gemaakt van fibre glas in verschillende patronen. De Grande is 48cm breed en 41cm hoog. De kabel is 320cm, er is ook een versie met 10 meter voor hoge ruimtes. Graag contact met ons opnemen voor de versie in verband met levertijden.

Kleuropties:
-bianco - wit.
-nero - zwart.
-greige - grijs.

Uitvoeringen

  • Exclusief lichtbron - max 1x60W R7s
  • Led 35W mid power 3000K
  • Led Dimbaar
Ontwerper Tress

De ontwerper van de Tress is Marc Sadler. Zijn onderzoek op het gebied van materialen en technologieën wordt gecombineerd met zijn intellectuele nieuwsgierigheid en passie voor schilderen en tekenen.

Marc Sadler heeft jarenlange ervaring als industrieel ontwerper op het gebied van sport, waardoor hij vaak experimenteert met nieuwe materialen en innovatieve productieprocessen. Deze innovatieve en experimentele benadering is zijn modus operandi geworden, zelfs wanneer hij ontwerpt voor sectoren die traditioneel meer gericht zijn op de stylingcomponent. Hij heeft vier Compassi d'Oro ADI gewonnen, waaronder die voor Mite en Tite in 2001, voor projecten die echte iconen zijn geworden in de Foscarini-collectie, samen met Kite, Twiggy, Tress en Jamaica, elk gekenmerkt door technologische en stylinginnovatie.

Tress Foscarini