Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Smart Tubed Wall

Modular Smart Tubed Wall

€69,00
Dit wandlampje is schitterend ontworpen en aan te passen aan je persoonlijke wensen. De wandlamp is verkrijgbaar in zwart en wit met losse onderdelen in verschillende kleuren, waaronder goud.
Levertijd is 10 werkdagen
Beschrijving

Modular Smart tubed wandlamp

Dit wandlampje is schitterend ontworpen en aan te passen aan je persoonlijke wensen. De wandlamp is verkrijgbaar in zwart en wit met losse onderdelen in verschillende kleuren, waaronder goud. Deze wandlampjes zijn te klein om er ook een driver in te plaatsen dus die komt er apart bij. Voor deze wandlampjes is het te adviseren eerst contact met ons op te nemen.

Hulp nodig? De juiste verlichting kiezen kan heel lastig zijn. Naast een webwinkel is Lucente gespecialiseerd in lichtadvies en het maken van lichtplannen. Dit begint bij het sturen van een foto via WhatsApp met een simpele vraag over bijvoorbeeld welke lamp het meest geschikt is. Dit gaat door tot grote verlichtingsplannen voor hele huizen of bedrijven. Neem gerust contact met ons op: [email protected] of 0850603350 (dit nummer is ook voor WhatsApp berichten)

Smart tubed serie

De Smart tubed is onderdeel van een hele serie, zie hieronder inspiratie. De wandlamp is verkrijgbaar in meerdere maten en er zijn er losse onderdelen verkrijgbaar om de wandlamp te voorzien van een gouden randje. 

 

Modular

Modulaire Lighting Instruments is een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. Zij hebben hun stempel gedrukt op de sector met gewaagde campagnes, prachtige ontwerpen en innovatieve technologie. 

Smart tubed