Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Cube XL - Frosted

Cube XL - Frosted

€299,00
Wandlamp uitgevoerd in massief aluminium. Door de ingebouwde voeding overal te plaatsen. Verkrijgbaar in geanodiseerd aluminium en in drie kleuren gepoedercoat: wit, zwart en natural.
Levertijd is 10 werkdagen
Beschrijving

Dexter Cube XL buitenverlichting

Cube XL wandarmatuur. Wandlamp uitgevoerd in massief aluminium. Door de ingebouwde voeding overal te plaatsen. Voorzien van Luxeon M Powerleds. Verkrijgbaar in geanodiseerd aluminium en in drie kleuren gepoedercoat: wit, zwart en natural.

Er zijn 2 uitvoeringen:
Mono: het licht brandt aan 1 kant (naar boven OF naar beneden)
Duo: het licht schijnt aan 2 kanten (naar boven EN naar beneden)
Geeft door de Frosted lens een diffuus licht.

Specificaties:
Afmetingen (LxBxH): 8x8x8 centimeter
Luxeon M - 2700K -
Lumen: 800 Lm of 2 x 400 Lm
Frosted glass.
Isolatie: I
220-2230V 50-60 Hz
Dimbaar: optioneel
Lens: frosted

 

Dexter buitenverlichting

Dexter ontwerpt en produceert exclusieve buitenverlichting. Over de uitvoering en het materiaalgebruik hebben zij tot in detail nagedacht, buitenverlichting verlangt immers kwaliteit en duurzaamheid.

What's the most enchanting time of day? When the lights go on.

Dexter is een Nederlands bedrijf dat in 2002 is opgericht door Bas Duterloo en Peter Tan. Zij volgden de studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Hun buitenverlichting zijn unieke ontwerpen en continu in ontwikkeling. Design, kwaliteit en duurzaamheid van de armaturen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De armaturen van Dexter outdoor lighting zijn in tuinen over de hele wereld te bewonderen. 

Dexter Cube XL