Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Nude wall IP55 1x Led

Modular Nude wall IP55 1x Led

€469,00
Modular Nomad Nude wall IP55 led wandlamp. De buitenlamp is leverbaar in de kleur wit, zwart en aluminium. Ledkleur 3000K.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Nomad Nude wall IP55 1xled buitenlamp

De pure ronde geometrische vormen maakt de Nude serie zeer geschikt voor het verfraaien en versterken van architectuur. De ledlichtbron zit diep verborgen in de koker en is daarom onzichtbaar en kan niet tot verblinding leiden. De Nude is leverbaar in de drie kleur wit, zwart aluminium.

Binnen naar buiten verlengen

Continuïteit in vormgeving kan het gevoel geven dat de binnenruimte zich naar buiten uitstrekt. Dit effect kan worden geaccentueerd door zowel binnen als buiten dezelfde verlichtingsarmaturen en lichteffecten te gebruiken. Duell Nude is perfect voor deze dubbelrol. Ze laten je spelen met kleur, up- en downlighting, waardoor de binnen- en buitenruimtes een aantrekkelijk zachter tintje krijgen.

Deze uitvoering van de Nude IP55 heeft aan 1 kant verlichting. Dit armatuur heeft een geïntegreerde ledlichtbron van 6,2W.

Lumen output 321Lm.

CRI waarde 90+. 

Lichtbundel 40 graden.

Er is ook een Nude beschikbaar met led aan de onder- en bovenkant.

De afmetingen van de Nude 1xled is 118,5 centimeter hoog en heeft een doorsnede van 7,9 centimeter.

Buitenverlichting. BUITEN WONEN.

Goede buitenverlichting kan de buitenkant van een woning net zo mooi maken als de binnenkant. Het levensgenot vergroten, ook na zonsondergang. Dit is het gevoel dat we willen creëren voor woningen, horeca en openbare ruimtes.

Hulp nodig? 

De juiste verlichting kiezen kan heel lastig zijn. Naast een webwinkel is Lucente gespecialiseerd in lichtadvies en het maken van lichtplannen. Dit begint bij het sturen van een foto via WhatsApp met een simpele vraag over bijvoorbeeld welke lamp het meest geschikt is. Dit gaat door tot grote verlichtingsplannen voor hele huizen of bedrijven. Neem gerust contact met ons op: [email protected] of 0850603350 (dit nummer is ook voor WhatsApp berichten)

Modular

Modulaire Lighting Instruments is een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. Zij hebben hun stempel gedrukt op de sector met gewaagde campagnes, prachtige ontwerpen en innovatieve technologie. 

Data sheet

Nomad Nude wall IP55 wandlamp