Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular George IP54 GU10

Modular George IP54 GU10

€469,00
Modular George IP54 Led buitenlamp. Modular verlichting voor de beste PRIJS. Dealer van Modular. Advies en toepassing Modular verlichting.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Modular George IP54 GU 10 buitenarmatuur

Het buitenarmatuur butler George creert met indirect licht wat aan de binnenkant van boven naar beneden schijnt een bijzondere admosfeer. Kleurvol of neutraal wit. Er zijn veel keuze mogelijkheden en ondanks de robuste cylinder vorm heeft de George toch iets elegants. Dit komt door de onzichtbare voet waardoor het lijkt alsof hij uit het niets uit de grond naar boven komt. George heeft geen hekel aan regen deze glijd eraf langs de ronde vorm. 

Design bij Rotorgroup voor Modular Lighting.

Modular Lighting verlichting met een mening:
Modulaire verlichting instrumenten is al bijna 35 jaar, een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. We hebben geprobeerd om onze stempel op de sector met onze gutsy campagnes, gewaagde ontwerpen en innovatieve technologie. We zijn wie we zijn en we willen niet opgaan in de massa.

George IP54 buitenarmatuur. Materiaal gespoten aluminium in de kleur: zwart structuur, antraciet structuur en bruin structuur. De binnenkant van het armatuur kan in de kleur: melkwit, geel, rood en blauw. Lichtbron GU10 max. 35W halogeen of 6W led. Ook kunnen de lichtbronnen van Philips Hue gebruikt worden in de Buzze. De hoogte van de George is 62 centimeter, doorsnede is 12,8 centimeter de hoogte van de opening is 30 centimeter. Gewicht is 3,6 kilogram.

George