Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Meteorite table stem - Tafellamp

Artemide Meteorite table stem - Tafellamp

€299,00
Artemide Meteorite stemTafellamp. Artemide verlichting voor de beste prijs. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd. 5 jaar Artemide garantie.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Meteorite stem tafellamp

De Artemide familie van Meteorite tafel, wand en plafondlampen is beschikbaar in drie verschillende versies(maten): Meteorite 15cm, meteorite 35cm en meteorite 48cm.

De Meteortite table stem is alleen leverbaar in twee uitvoeringen 15cm en 35cm. 

Materialen: geblazen glas diffusor; lamphuis in technopolymer. De diffuser van de Meteorite is gemaakt van een dubbele laags artistieke glas, verkregen door middel van een 'stampo een fermo' mal-blazen techniek en worden hierna vervolgens slijpen.

Ontwerpers zijn Pio en Tito Toso

Pio en Tito zijn broeders, zij werden geboren in Venetië in 1973 en 1971. In Venetie studeerde ze af in architectuur op de IUAV, aan de Universiteit Instituut voor architectuur van Venetië, in 1998. Ze richte in 1996 de professionele studio PIO & TITOTOSO op. De Studio werkt in bouwprojecten in verschillende landen. In de industriële vormgeving werken ze met de meest gekwalificeerde bedrijven zoals: Artemide, Foscarini, Venini, Vistosi, Leucos, voor verlichting en Alessi Pedrali, Segis, Fratelli Guzzini, Colombo design, Metalco Rossi di Albizzate, Frighetto, vliegen lijn voor meubels. Ze plannen ook stands voor, tentoonstellingen, winkels, kantoren en magazijnen voor verschillende bedrijven, en bezig met de beeld en de grafische vormgeving. Zij ontvingen verschillende prijzen zoals Design Plus 2016, selectie in het internationale Compasso d'Oro 2015, Red Dot Design Award 2015, Red Dot Design Award 2012 goede Design Award 2009, I.Dot selectie 2006-2007, Young & ontwerp 2005. Ze namen deel aan verschillende tentoonstellingen in Europa n.c., Verenigde Staten.
Naast de Eurialo hebben ze ook de wandlamp Melete en de familie Meteorite lampen ontworpen. Zie voor de modellen in de webshop. Het nieuwste ontwerp is een heel kleine wandlamp Tigia (doorsnede 13,5 centimeter) met ingebouwde ledlichtbron.

Lichtbronnen:

  • Meteorite 15 max. 48W Halogeen (G9) en 1x2,3W (G9) led.
  • Meteorite 35 max. 150W Halogeen (E27) en 1x21W (E27) led dimbaar.

    Meteorite