Diesel collection

Diesel Collection voor de beste PRIJS. Officieel dealer Diesel. Gratis thuisbezorgd.100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met Diesel voor uw woning, winkel of bedrijf.

Filters
Geen producten gevonden...
Diesel collection

Diesel Collection

De Diesel met Foscarini collectie spreekt een verscheidenheid van verschillende talen - van rock tot pop, industrieel design en vintage, uit grafische kunst - om te illustreren de onmiskenbare Diesel levensstijl.

Ironisch, grensverleggend, eclectische, gloeilamp, de collectie wordt overgebracht in verschillende vormen, materialen en voorgenomen gebruik, het leent zich om te onderscheiden van onverwachte en onconventionele inrichtingen, van projectmatig tot particulier.

Diesel is een innovatieve internationale lifestyle bedrijf, produceert een brede collectie van jeans, kleding en accessoires. Sinds haar oprichting in 1978 heeft Diesel buitengewone groei heeft doorgemaakt en heeft zich ontwikkeld van een toonaangevende pionier in denim in de wereld van premie vrijetijdskleding, steeds hét alternatief voor de gevestigde luxemarkt. De filosifie van Diesel is hetzelfde gebleven als de dag van haar oprichting: Renzo Rosso voorzag in een merk dat zou staan voor passie, individualiteit en zelfexpressie.

Het merk gedijt op verandering: het produceert maar liefst 3.000 nieuwe producten elk seizoen en elk een is afgeleid van een proces van enorme creatieve vrijheid, gewaarborgd door voortdurende innovatie. De collecties omvatten: Diesel (onlangs "gereboot" door de komst van Nicola Formichetti als artistiek directeur), Diesel Black Gold (het hedendaagse lijn ontworpen door Andreas Melbostad) en Diesel Kid. Diesel is niet alleen kleding en denim: het is een levensstijl, die door middel van licenties (onder de creatieve leiding van Andrea Rosso) is geïnterpreteerd met toonaangevende bedrijven horloges en juwelen (met fossiele), brillen (met Marcolin), geurstoffen (met L'Oréal), helmen (met AGV), hoofdtelefoon (met Monster), fietsen (met Pinarello), kinderwagens (met Bugaboo) en een complete home collectie (met Foscarini, Moroso, Zucchi, Seletti en Scavolini) te ontwikkelen. Diesel manifest: We decoderen wereld om ons heen, het uit elkaar te halen en ontgrendelen wat we dachten dat we wisten.

We zien het anders en verenigen met degenen die het ook zien. Je eigen pad te tekenen. Maart in de straten met ons. Vooral degenen die onze straten staan.

Diesel Collection