Design verlichting van het Merk Anta

Anta Leuchten Collection voor de beste PRIJS. Officieel dealer Anta. Gratis thuisbezorgd.100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met Diesel voor uw woning, winkel of bedrijf.

Filters
Geen producten gevonden...
Design verlichting van het Merk Anta

Anta

ANTA ontwikkelt en produceert meer dan 25 jaar ervaring in nauwe samenwerking met de bekende en ook minder bekende ontwerpers verlichting allerlei interieurs.

Lichtbronnen - zo licht van allerlei - zijn de meest elementaire rekwisieten van onze faciliteit. Verlichting zich moet aanpassen aan het apparaat, niet andersom. Dit is het leitmotiv van ANTA, onze kleine en fijne verlichting fabriek voor meer dan 40 jaar. Wij zijn trots te behoren tot de beste Europese fabrikanten.

Wat is nu ANTA? Een kleine vis in de shark tank van ambitieuze bedrijven, met het label 'ontwerpgericht'. Maar een snelle levendiger en iriserende vis. Het logo werd ontworpen door Günter Lam. Ons doel is, ooit een licht voor iedereen, voor de behoeften van de eindgebruiker, het succes van de fabrikant en de distributie, uit te werken voor de heerlijkheid van de ontwerper: een technische innovatie in de perfect ontworpen jurk.

Wat is er zo bijzonder aan ANTA lampen? Heel eenvoudig: Goed licht, vorm en kwaliteit. Ze zijn ontworpen door gerenommeerde, maar ook door getalenteerde jonge ontwerpers. Elke lamp uit de collectie spreekt voor zich. Wanneer bij ANTA de ontwerpen worden geselecteerd word er precies en lang nagedacht over de oppervlakken en kleuren van de armaturen, vanaf een schroef opde millimeter precies tot aan de ledmodule. Vervolgens geproduceerd met grote zorg op ANTA en verdeeld, en gekocht door mensen die aan het einde, die waarde van de kwaliteit zullen waarderen.

Alle armaturen uit de collectie van Anta hebben iets gemeen: Premium ontwerp in de puurste vorm gebracht, rustgevende licht, edele materialen, beste vakmanschap en moderne technologie. En nog steeds een belangrijke kwaliteit: een ANTA-lamp in een kamer is ook een juweeltje, ook als licht overdag niet brand. Een reden temeer om alle producten van Anta te bekijken.

Alle armaturen van Anta worden in Duitsland gefabriceerd en geleverd.

Het merk is zeer bekend van de volgende designlampen:

-Vloerlamp en tafellamp CUT, Lakonia, Para en Tuba

-Hanglamp Nil, Tender, Tieso Tender.

Anta