Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Marbul suspension LED GE

Modular Marbul suspension LED GE

€244,00
De Marbul Suspension led GE is een eigentijds ontwerp van een sjieke hanglamp. De kop van de hanglamp is klein en schattig met een doorsnede van 10,9 cm.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Modular Marbul hanglamp (suspension LED GE)

De Marbul Suspension led GE is een eigentijds ontwerp van een sjieke hanglamp. De kop van de hanglamp is klein en schattig met een doorsnede van 10,9 cm, de plafondplaat heeft een doorsnede van 89mm, de hangkabel heeft een lengte van 200cm. De Marbul Suspension led is leverbaar in de kleuren: zwart, donkergrijs en wit. Daarnaast kiest u een magnetische reflector in alu, champagne of goud en in de hoek van 10°, 25° of 40° (hoe kleiner de hoek hoe kleiner de lichtstraal).

GE betekent 'gear excluded' dit betekent dat er een aparte leddriver nodig is. Het lampje is zo klein dat er geen led driver in past. Graag contact met ons opnemen zodat wij u kunnen adviseren over de juiste led driver voor u. De Marbul hanglamp is er ook in een GI versie, gear included. Bij de GI is de plafondbevestiging groter waardoor daar de leddriver in past.

Specificaties Marbul suspenion

Standaard wordt online de Marbul verkocht met een Ledlamp met een vermogen van 9,3W met een lumen output van 703Lm in de lichtkleur 2700K. Op verzoek kunnen wij deze verlichting ook leveren in de lichtkleur 3000K.

 

Modular

Modulaire Lighting Instruments is een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. Zij hebben hun stempel gedrukt op de sector met gewaagde campagnes, prachtige ontwerpen en innovatieve technologie. 

Hulp nodig? De juiste verlichting kiezen kan heel lastig zijn. Naast een webwinkel is Lucente gespecialiseerd in lichtadvies en het maken van lichtplannen. Dit begint bij het sturen van een foto via WhatsApp met een simpele vraag over bijvoorbeeld welke lamp het meest geschikt is. Dit gaat door tot grote verlichtingsplannen voor hele huizen of bedrijven. Neem gerust contact met ons op: [email protected] of 0850603350 (dit nummer is ook voor WhatsApp berichten)

Marbul Suspension LED GE