Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Duell plafond GU10

Modular Duell plafond GU10

€229,00
Lucente is officieel Dealer van Modular. Gratis thuisbezorgd. 100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met Modular verlichting voor uw woning of bedrijf.
Levertijd is 10 werkdagen
Beschrijving

Modular Duell plafond GU10

De plafondspot Duell heeft alle kenmerken van het merk modular. Met haar zachte rondingen geeft Duell elke kamer een zachtere touch. De duo tone gekleurde armaturen geven u de kans om te spelen met kleur. Voor het plafond gemonteerde uitvoering, bieden wij zowel een verzonken versie en een oppervlak gemonteerde versie. De verzonken versie heeft een aantrekkelijke brede rand. Duell plafondspot is beschikbaar in een directionele variant. Het armatuur is leverbaar in de kleur: zwart met gouden kleur binnenkant en wit met champagne kleur binnenkant. Lichtbron GU10 led of Philips Hue GU led. De duell is draaibaar op plafondplaat en in het armatuur in de lichtbron 45 graden kantelbaar. Ideaal voor accentverlichting.

Modular Lighting verlichting met een mening:
Modulaire verlichting instrumenten is al bijna 35 jaar, een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. We hebben geprobeerd om onze stempel op de sector met onze gutsy campagnes, gewaagde ontwerpen en innovatieve technologie. We zijn wie we zijn en we willen niet opgaan in de massa.

Duell