Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Kogel Surface 1X opbouwspot

Modular Kogel Surface 1X opbouwspot

€299,00
Nieuwe opbouwspot Kogel van Modularis leverbaar in 2 verschillende kleur uitvoeringen. In een enkele en dubbele uitvoering. Door de kogel is de spot extreem flexibel. Ontworpen door Odin en Jaap van Studio Kees.
Levertijd is 10 werkdagen
Beschrijving

Modular Kogel Surface 1X opbouwspot

Je zal versteld staan van de Kogel, een opbouwspot in enkele en dubbel uitvoering met extreem flexibele rotatie. Dit nieuwe model gebruikt een kogelgewricht als draaimechanisme. Dus ja, het is mogelijk om hem op allerlei manieren te draaien. En nee de draden raken binnen in niet in de knoop. Het werkt gewoon en de Kogel ziet er prachtig uit op het plafond of aan de muur. 

De Kogel is leverbaar in de led kleur 2700K, 3000K en warm dim (1800-3000K). Standaard is de opbouwspot dimbaar met een fase afsnijdimmer. Op verzoek is erop een uitvoering met 1-10V of Dali/pulsdrukker leverbaar. Kleuren waarin de kogel opbouwspot leverbaar is is zwart en wit. Het kogelgewricht heeft een goud kleur.

De lichtbundels van de Kogel opbouwspot zijn 5 verschillende reflectoren leverbaar. 

Lichtbundels voor led 2700K en 3000K:

-Magnetische reflector spot alu bundel 10-20graden

-Magnetische reflector medium alu bundel 20-30graden

-Magnetische reflector flood all bundel 30-50graden

Lichtbundels voor led warmdim 1800K en 3000K:

-Magnetische reflector warmdim medium alu

-Magnetische reflector warm dim flood alu

Magnetische reflector Modular Kogel

Technologie en lichtplezier

Dankzij een smalle behuizing is de driver van Kogel volledig geïntegreerd in één pakket. Kies uit 2 kleurtemperaturen en 4 soorten dimoplossingen, waaronder slimme verlichting met Casambi-geïntegreerde technologie. Kies als alternatief voor het plezier van warm dim: verlaag de intensiteit van je licht en geniet van de omschakeling van kleurtemperatuur naar een warmer licht voor meer gezelligheid.

De Kogel is ook leverbaar in een uitvoering die op de Modular Pista track 48V past.

Studio Kees

Het ontwerp van de Modular Kogel Surface adjustable 58 led is van Odin en Jaap van Studio Kees. Het ontwerp van Kogel is een ode aan zijn mechanisme. Het kogelgewricht werd geïnspireerd door herinneringen aan een uitstapje naar de 'Maeslantkering', een gigantische stormvloedkering. Het uiterst indrukwekkende en ingewikkelde mechanisme functioneert hoofdzakelijk door middel van een kogelgewricht. Kogel voegt een esthetische toets toe en creëert een logisch evenwicht tussen vorm en functie.

De opbouwspot is ook leverbaar met dali driver of 1-10V/pushdim leddriver prijs op aanvraag

Hulp nodig? 

De juiste verlichting kiezen kan heel lastig zijn. Naast een webwinkel is Lucente gespecialiseerd in lichtadvies en het maken van lichtplannen. Dit begint bij het sturen van een foto via WhatsApp met een simpele vraag over bijvoorbeeld welke lamp het meest geschikt is. Dit gaat door tot grote verlichtings-plannen voor hele huizen of bedrijven. Neem gerust contact met ons op: [email protected] of 0850603350 (dit nummer is ook voor WhatsApp berichten)

Modular

Modulaire Lighting Instruments is een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. Zij hebben hun stempel gedrukt op de sector met gewaagde campagnes, prachtige ontwerpen en innovatieve technologie. 

Modular Kogel Surface 1X opbouwspot