Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Vitruvio Vloerlamp

Artemide Vitruvio Vloerlamp

€1.369,00
Drie metalen staven worden in de bol gebracht door middel van een ingenieus mechanisme geïnspireerd op de uurwerkkunst, waardoor het frame ontstaat dat de glazen bol ondersteunt.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Vitruvio Vloerlamp

Drie metalen staven worden in de bol gebracht door middel van een ingenieus mechanisme geïnspireerd op de uurwerkkunst, waardoor het frame ontstaat dat de glazen bol ondersteunt. De beweegbare staven openen zich in de diffusor en ondersteunen, als resultaat van de uiterste precisie van de geometrische verbindingen en uitgebalanceerde gewichten, de glazen bol, zowel naar boven gedraaid in de tafel- en vloerversie, als naar beneden gedraaid in de hangende versie.

De Vitruvio is verkrijgbaar in 2 kleuren:

  • Koper met transparant glas
  • Zwart met gerookt glas

Exclusief LED DIM 1x21W (E27), inclusief dimmer, materiaal aluminium, glas en staal.

 

 

 

Functie en uiterlijk passen ook perfect bij de diffuser. Het transparante glas is geblazen in een vorm die voortkomt uit optische intelligentie. De horizontale strepen in reliëf verbergen de bron aan het zicht, verminderen verblinding en zorgen voor een meer gelijkmatige lichtverspreiding. Het toestel combineert traditie en innovatie, de oude savoir-faire van de glasblaas kunst benaderd met een toekomstgerichte technologische blik.

Ontwerper Vitruvio

De projecten van Atelier Oi zijn altijd doordrongen van intelligentie, kwaliteit, emotie, poëzie en vooral respect voor waarden als duurzaamheid, ethische verantwoordelijkheid en verantwoordelijkheid voor productie, die voor Artemide hoog in het vaandel staan. Het glas en het frame zijn twee losse elementen, met elkaar verbonden door een eenvoudig, gemakkelijk omkeerbaar mechanisch apparaat; het optische systeem genereert een comfortabel hoogrendement licht, de diffusor wordt verkregen door middel van één enkel fabricageproces, alle fabricage- en onderhoudskenmerken worden gekalibreerd om een ​​perfect duurzaam product te verkrijgen. Elegantie, poëzie en ethiek komen ook terug in dit project en zijn kenmerkende eigenschappen van het werk van Atelier Oi, in staat om materialen, visies en technologieën te combineren en samen te voegen tot een 'vorm' die het exacte gevolg is van al deze aspecten.

Artemide Vitruvio vloerlamp