Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Reeds IP 20

Artemide Reeds IP 20

€439,00
Artemide Reeds IP 20 vloerlamp. Artemide voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide.Gratis thuisbezorgd.100% garantie Artemide.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide REEDS IP 20 vloerlamp 

Vloerlamp met diffuus licht, met witte LED lichtbronnen. Verkrijgbaar met beschermingsgraad IP20 voor binnenshuis en IP67 en IP68 voor buiten. Licht wordt verspreid via 7 PMMA stangen met verschillende hoogtes en geven de indruk van een struik met riet. Deel van het licht wordt ook verspreid op de grond rond de basis. De voet heeft een onregelmatige antraciet grijze vorm, zodat meerdere Reeds aan elkaar gekoppeld kunnen worden.

Designer Klaus Begasse.

Geboren in Wiesbaden, Duitsland.
Het platform diploma aan de Universiteit van Stuttgart, Duitsland. Samenwerking met diverse architecten in Duitsland en in het buitenland. Oprichting van het interdisciplinair bureau voor architectuur, productdesign en media design in Stuttgart, Duitsland-Consultant en productontwerp voor diverse nationale en internationale bedrijven. Verschillende nationale en internationale onderscheidingen in architectuur, productdesign en print ontwerp.

Lichtbron: 7 LED - totale 9,5W - 3000K, 79lm 220/240Vac IP20. Hoogte van de Reeds is 149,9 centimeter en doorsnede voet is 21,9x22,4 centimeter.

Reeds