Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Metacolor LED App vloerlamp

Artemide Metacolor LED App vloerlamp

€2.629,00
Artemide Metacolor LED vloerlamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide LED Metacolor app vloerlamp

Vloerlamp van Artemide gebaseerd op het Metamorfosi visie en is een ontwerp van Ernesto Gismondi. Lichtbeleving die gemoeds toestand van een persoon kan beinvloeden. Kleur licht kan de stemming beinvloeden of veranderen. De kleuren en patronen kunnen met een afstandsbediening geregeld en geprogrameerd worden. Er zijn nog twee vloermodellen: Yang en de Prometeo.

Lichtbronnen: Led 65W 3000K(4000Lm) en Led 75W RGB. Voetlicht: Led 4,5W blauw.

Ontwerper LED Metacolor Vloerlamp

Ernesto Gismondi is de oprichter van Artemide groep. Hij is geboren in San Remo (IM) op 25 December 1931. In 1957 behaalde hij een graad in luchtvaart Engineering aan de Polytechnische school van Milaan en in 1959 behaalde hij een graad in Engineering raket aan de professionele School van Engineering in Rome. Sinds de vroege jaren ' 60 was hij bezig met de planning en de productie van verlichtingsapparatuur, oprichting van Studio Artemide S.a.s., waaruit de Artemide-groep zich aan te ontwikkelen was, samen met ontwerper Sergio Mazza. Hij werd gevraagd als een internationale ontwerper, deel te nemen, als een van de uitvinders, in "Memphis", een avant-garde beweging die over een grote evolutie in de ontwerp-sector, zowel in Italië als wereldwijd bracht, en het ontwerpen van verschillende succesvolle apparaten voor de groep. Door de jaren heen, onder zijn leiding, zag de Artemide groep zijn marktaandeel groeien en haar internationaal bereik verhogen, waardoor het een van de belangrijkste spelers in de sector van design verlichting werd, een rol die hem belangrijk bevestigingen geeft, met inbegrip van de Compasso d'Oro Award voor carrière prestaties (1994) en de Europese Designprijs (1997).

In 2008 ontving hij de Ernst & jonge prijs "Ondernemer van het jaar" voor innovatie categorie en Giorgio Napolitano, de President van de Italiaanse Republiek, benoemde hem tot "Cavaliere del Lavoro", een Italiaanse decoratie gegeven aan belangrijke figuren in de industrie. In 2009 ontving hij de Ernst & Young prijs "Ondernemer van het jaar" voor communicatie categorie.

 

App compatible betekent dat je deze lamp met de Artemide app kan besturen.

Google Playstore

Apple store

 

Artemide Metacolor app vloerlamp