Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Yang LED METAMORFOSI

Artemide Yang LED METAMORFOSI

€2.499,00
De Yang is een vloermodel uit de metamorfosi serie.  De Yang is gemaakt van de volgende materialen: methacrylaat structuur en transparant Polycarbonaat behuizing.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Yang LED METAMORFOSI vloerlamp

De Yang is een vloermodel uit de metamorfosi serie.  De Yang is gemaakt van de volgende materialen: methacrylaat structuur en transparant Polycarbonaat behuizing. Afmetingen Yang doorsnede 40 centimeter en hoogte 31 centimeter. Lichtbron: 42W RGB LED. Inclusief dimmer en afstandsbediening.

Specificatie: zes kleine voetjes geven de Yang de mogelijk dat deze op zeer veel verschillende manieren gekanteld kan worden. Drie reflectors met dichroïde filters rode, groene en blauwe maken het mogelijk een breed scala van licht kleuren en lichtsferen te maken. Het is mogelijk, met behulp van een afstandsbediening, voor het beheren van 10 standaard lichtsferen, onthouden, andere 10 te maken en aan te passen van de lichtintensiteit. Een display op de lamp geeft de geselecteerde sfeer.

Ontwerper Yang LED

Carlotta de Bevilaqua ontwerper, ondernemer en volledig gevestigde universitair docent, is een van de belangrijkste spelers in de wereld van de hedendaagse architectuur en design. Carlotta de Bevilacqua is Vice President van Artemide en voorzitter van Danese Milano, ze is verantwoordelijk voor het merk strategie, visie & strategische Futures, Product Design Innovation. Ervaren ontwerper leidde ze belangrijk onderzoek op het gebied van verlichting. Ze ontwikkeld voor Artemide en Danese veel nieuwe generatie LED producten, erkend met diverse patenten, introduceren in verlichting een wedstrijd in nieuwe technologische scenario in termen van prestaties, milieueffecten en gevoeligheids ervaring.

Carlotta de Bevilacqua is ook bekende van de volgende ontwerpen: Tian Xian, Yang, Altrove, copernico, reall, Empatia, Incalmo, Invero, Null vector en de Lana. Ook heeft ze ook voor Artemide Architectural veel ontwerpen gemaakt.

Yang LED