Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Ameluna hanglamp

Artemide Ameluna hanglamp

€2.259,00
De Ameluna is in twee uitvoeringen leverbaar Ameluna Led en Ameluna Led RGB. Afmetingen van de Ameluna zijn 79,5 centimeter breed en 16 centimeter hoog. App compatible betekent dat je deze lamp met de Artemide app kan besturen.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Ameluna hanglamp

Artemide en Mercedes-Benz zijn beroemd om de exclusiviteit van hun ontwerp en de ontwikkelingen van iconen. Twee internationale leiders in hun respectieve gebieden gaan partnerschap aan oor het ontwerpen van nieuwe synergieën. De ontwerpen van Artemide en Mercedes-Benz zijjn traditioneel menselijke gecentreerd, gericht op de mens, hun ervaring en interactie. Door middel van productie van hoge kwaliteit en een grote innovatieve visie is het ontwerp, gebaseerd op ethische en duurzame waarden, in staat om de vorm van mooie, duurzame producten.  

Led en RGB

De Ameluna is in twee uitvoeringen leverbaar Ameluna Led en Ameluna Led RGB. Afmetingen van de Ameluna zijn 79,5 centimeter breed en 16 centimeter hoog. App compatible betekent dat je deze lamp met de Artemide app kan besturen.

Een indrukwekkende en onverwachte resultaat belichaamt de bevoegdheid van Artemide gecombineerd met de kenmerkende eigenschap van Mercedes-Benz stijl op vormen en materiaal. Ameluna is een combinatie van Artemide, Mercedes-Benz en luna, het Italiaanse woord voor maan. Het is een verhaal dat verder dan het object zelf gaat. Ameluna combineert schoonheid en intelligentie. Door middel van een transparante vorm en een dynamische licht creëert het een ontelbare aantal scenario's. De interactie tussen zuivere vormen en asymmetrische volume activeert een dynamische en diep emotionele spanning. Ameluna onthult een innovatieve opto-elektronische systeem is geïntegreerd in de transparant frame. Een aluminium band, een octrooi van innovatie, die met de optica gelast is, ondersteunt de led strip. De laatste is ook verborgen achter het lagere profiel, teneinde de zuiverheid van het formulier. De absorberende kunt het licht zowel directe als gedeeltelijk gebroken. Een ontelbare aantal chromatische atmosferen kan worden gemaakt met het gebruik van een innovatieve RGBW-plek.

Met het eenvoudige gebruik van een dedicated app, kan Ameluna van de ervaring van de verlichting onthouden in de nieuwe Mercedes E-klasse "Meesterwerk van intelligentie" en reproduceert dezelfde sfeer in een andere ruimte. De mogelijkheid om te vermaken de digitale dialoog met zijn omgeving en de opto-elektronische innovatie zijn slechts een deel van de bevoegdheid van de high-tech van de Ameluna. De bevoegdheid van de high-tech van Ameluna, wordt overgebracht door zowel opto-elektronische innovatie en IOT interactie. Elk interieur, een auto of een persoonlijke of een openbare ruimte, kan deel uitmaken van het Internet van dingen.  Hierdoor kan het licht menselijke ervaringen en scenario's te volgen.

Hierdoor kan het licht menselijke ervaringen en scenario's te volgen. Een nieuwe project grens waar licht zowel ervaring en interactie creëert. 

Google Playstore

Apple store

Artemide Ameluna hanglamp