Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Therese kroonluchter

Therese kroonluchter

€1.549,00
Stukprijs: €0,00 /
Lucente is officieel Dealer van SANDER MULDER. Gratis thuisbezorgd. 100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met SANDER MULDER verlichting voor uw woning of bedrijf.
3 werkdagen
Beschrijving

SANDER MULDER Therese kroonluchter

Deze kroonluchter biedt een moderne reïncarnatie van de traditionele kroonluchter waar niet alleen de lampen, maar ook het gehele lichaam van de armatuur een magisch licht uitzendt.

Naast de kroonluchter Therese is er in dezelfde familie ook een vloerlamp Josephine en tafellamp Marie-Louise leverbaar.

De Therese is Gemaakt van 16 transparante contouren en verlicht door een fluorescente lichtbron, doet deze kroonluchter tijden van weleer herleven. Door het gebruik van speciale materialen en precieze CNC freestechnieken straalt het gehele armatuur een magisch licht uit. Samen met tafellamp “Marie-Louise” en vloerlamp “Josephine” vormt dit geraffineerde ontwerp een serie van unieke verlichtingsarmaturen, welke gegarandeerde blikvangers vormen in ieder interieur.

Verkrijgbaar in drie afmetingen: Therese Small, Therese & Therese XL.

Maatvoering:

Therese small = ø 67centimeter hoog 60centimeter

Therese         = ø 94centimeter hoog 85centimeter

Therese XL    = ø 128centimeter hoog 117centimeter

SANDER MULDER

Geboren in 1978, begon hij Deisgn te studeren in 1996, aangewakkerd door de creativiteit en vindingrijkheid die hij als een kind had aangegeven. Dit sloeg in als een bom. Dit zou zijn leven lang passie geworden. Zijn succesvol afstuderen aan de Design Academy Eindhoven in 2002 resulteerde in de opstart van zijn eigen ontwerpstudio. Zijn werk is een combinatie van sterke lijnen, subtiele details, innovatieve technieken en gewaagde verklaringen. Archetypen en hun interpretatie / aanvaarding door de mens zijn een nimmer aflatende bron van inspiratie.

Laat je persoonlijk adviseren door Lucente
We kunnen ons voorstellen dat je graag wat hulp wilt bij het kiezen van de juiste verlichting van SAMDER MULDER voor je woning of bedrijf. Voor een lichtadvies op maat kun je terecht bij Lucente. Maak een afspraak of kom langs in onze showroom.

Therese