Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Marie-Louise tafellamp

Marie-Louise tafellamp

€699,00
Stukprijs: €0,00 /
Lucente is officieel Dealer van SANDER MULDER. Gratis thuisbezorgd. 100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met SANDER MULDER verlichting voor uw woning of bedrijf.
3 werkdagen
Beschrijving

SANDER MULDER Marie-Louise tafellamp

Gemaakt van 16 transparante contouren en verlicht door een dimbare fluorescente lichtbron, doet deze vloerlamp tijden van weleer herleven. Door het gebruik van speciale materialen en precieze CNC freestechnieken straalt niet alleen de kap maar het gehele armatuur een magisch licht uit. Samen met vloerlamp “Josephine” en kroonluchters “Therese Small”, “Therese” en “Therese XL” vormt, dit geraffineerde ontwerp, een serie van unieke verlichtingsarmaturen, welke gegarandeerde eye catchers vormen in ieder interieur.

Technische informatie

Materiaal: acrylaat, polycarbonaat.

Lamp: 14 watt T5, niet dimbaar.

Optioneel: kleurfilters, gegraveerd, dimbaar.

Ontwerp: 2005 Sander Mulder.

Gemaakt in: Nederland. Verpakking: 61 x 42 x 14 cm; 6,2 kg ( per stuk ).

Maatvoering:

Josephine = ø 38 centimeter hoog 60 centimeter

SANDER MULDER

Geboren in 1978, begon hij Deisgn te studeren in 1996, aangewakkerd door de creativiteit en vindingrijkheid die hij als een kind had aangegeven. Dit sloeg in als een bom. Dit zou zijn leven lang passie geworden. Zijn succesvol afstuderen aan de Design Academy Eindhoven in 2002 resulteerde in de opstart van zijn eigen ontwerpstudio. Zijn werk is een combinatie van sterke lijnen, subtiele details, innovatieve technieken en gewaagde verklaringen. Archetypen en hun interpretatie / aanvaarding door de mens zijn een nimmer aflatende bron van inspiratie.

Laat je persoonlijk adviseren door Lucente
We kunnen ons voorstellen dat je graag wat hulp wilt bij het kiezen van de juiste verlichting van SAMDER MULDER voor je woning of bedrijf. Voor een lichtadvies op maat kun je terecht bij Lucente. Maak een afspraak of kom langs in onze showroom.

Marie-Louise