Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Royal Botania Ropy buitenlamp

Royal Botania Ropy buitenlamp

€809,00
De Ropy van Royal Botania is en tafellamp of terraslamp van gecoat aluminium en touw van polyolefine vezel. De Ropy is er in 26cm en 40 cm hoogte verkrijgbaar en in 3 kleuren brons, groen en zand. Solar Light
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Royal Botania Ropy buitenlamp

De Ropy van Royal Botania is leverbaar in twee manvoeringen: 26cm hoog geschikt voor op tafel en 40cm geschikt voor op terras of tafel. Deze tafellamp van gecoat aluminium en touw van polyolefine vezel. De Ropy is verkrijgbaar in 3 kleuren:

  • brons
  • Groen
  • Zand

Roby 26cm Solar light 1,2W (oplaadbaar via usb), lichtopbrengst 150lm en lichtkleur 2700K IP54.

Roby 40cm Solar light 3,2W (oplaadbaar via usb), lichtopbrengst 400lm en lichtkleur 2700K IP54.

ROYAL BOTANIA

Royal Botania staat voor kwaliteit, harmonie en design. Met de buitenverlichting van Royal Botania kunt u een keuze maken uit de moderne en traditionele ontwerpen. Welke allemaal zijn gemaakt van de mooiste en meest duurzame materialen, en uitgevoerd de nieuwste verlichtingstechnologie. Elk materiaal dat is gebruikt voor het maken van Royal Botania verlichting is gekozen om zijn zuiverheid, de duurzaamheid en de perfecte esthetiek. Of het nou gaat om aluminium, glas, roestvrij staal of teak.

Royal Botania en Lucente

Lucente is officiële dealer van Royal Botania buitenverlichting. U kunt bij ons online bestellen maar ook eerst contact met ons opnemen voor advies of een verlichtingsplan.

Royal Botania Ropy buitenlamp