Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Royal Botania Club Lounge vloerlamp

Royal Botania Club Lounge vloerlamp

€1.989,00
Deze grote terraslamp met vierpoten gemaakt van teakhout en roestvrij staal. De Club Lounge is verkrijgbaar in 2 kleuren en zowel in een LED als Solar uitvoering.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Royal Botania Club Lounge vloerlamp

De Royal Botania club lounge is de opvolger van de bekende ‘Club’. Het is een grote terraslamp met vierpoten gemaakt van teakhout en roestvrij staal. De Club Lounge is verkrijgbaar in 2 kleuren:

  • Beige lampenkap
  • Amberkleurge lampenkap

En in 2 uitvoeringen:

  • LED 4,3W 500mA DRIVER 700LM 2700K
  • SOLAR LED 2,6W  OPLAADBAAR VIA USB 400LM 2700K

Afmetingen Club Lounge

Breedte: 60cm
Diepte: 60 cm
Hoogte: 161,5 cm

Los verkrijgbaar: Er is een extra granieten ballast verkrijgbaar van 8Kg Ø 40 cm

ROYAL BOTANIA

Royal Botania staat voor kwaliteit, harmonie en design. Met de buitenverlichting van Royal Botania kunt u een keuze maken uit de moderne en traditionele ontwerpen. Welke allemaal zijn gemaakt van de mooiste en meest duurzame materialen, en uitgevoerd de nieuwste verlichtingstechnologie. Elk materiaal dat is gebruikt voor het maken van Royal Botania verlichting is gekozen om zijn zuiverheid, de duurzaamheid en de perfecte esthetiek. Of het nou gaat om aluminium, glas, roestvrij staal of teak.

Royal Botania en Lucente

Lucente is officiële dealer van Royal Botania buitenverlichting. U kunt bij ons online bestellen maar ook eerst contact met ons opnemen voor advies of een verlichtingsplan.

Royal Botania Club Lounge vloerlamp